CONTROLER SALUS PENTRU CAZANE ATMOSFERICE PC16F

(1) Adauga un review

450.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara CONTROLER SALUS PENTRU CAZANE ATMOSFERICE PC16F din categoria Echipamente incalzire - Automatizare si control - Automatizari pentru sisteme de incalzire - Regulatoare climatice.

Prin folosirea unui ventilator care sa aduca aer in camera de ardere si a unui controler care sa regleze debitul de aer, cazanul atmosferic poate inregistra o crestere a autonomiei de pana la 10%. Ambele accesorii sunt produse de Salus si contribuie la eficientizarea si reducerea consumului de combustibil.

Controler pentru cazane atmosferice.

Controlerul comanda pompa de incalzire centrala si ventilatorul. Se poate utiliza pentru cazane pe combustibil solid, lemn, carbune si culm (praf de carbune). Puteti alege din 5 tipuri de comanda, in functie de combustibilul folosit si tipul boilerului. Primul pas, inainte de folosirea controlerului este setarea furnalului, asta pentru a mentine controlul in timpul functionarii boilerului, dupa care selectati functia dorita in meniul controlerului (F).

 • F1 – lemn si carbune (putere mica a ventilatorului)
 • F2 – lemn (puterea ventilatorului la 20% + suflare)
 • F3 – carbune (puterea ventilatorului la 50% + suflare)
 • F4 – puterea ventilatorului la 100% + suflare
 • F5 – setari preferentiale utilizator

ventilator centrifugal pentru cazanVentilator centrifugal.

Ventilatorul este proiectat pentru a sulfa aer in cuptoarele cazanelor. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru ventilatie generala. Poate fi utilizat la o temperatura ambianta de 0° C pana la +40°C. Ventilatorul este format dintr-o carcasa de aluminiu in care este montat motorul rotor. Este proiectat pentru suflarea aerului in buncarele cazanelor pe combustibil solid. Dispune de o clapeta la aerul evacuat, care blocheaza returul de gaz la cazanele pe combustibil solid, cand ventilatorul nu functioneaza.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review