CONTROLER PENTRU TEMPERO 100, PENTRU 5 TREPTE DE VITEZA

Adauga un review

 • Cod produs: 81VE3140
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: EP SPA

225.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara CONTROLER PENTRU TEMPERO 100, PENTRU 5 TREPTE DE VITEZA din categoria Aer conditionat si climatizare - Climatizare - Recuperatoare de caldura - Recuperatoare de caldura tempero.

recuperator de caldura

In ultimii ani piata s-a indreptat catre cladiri cat mai bine izolate termic, utilizand diferite solutii, precum izolatiile exterioare sau ferestrele etanse care au dus catre un consum de energie scazut dar in acelasi timp au aparut si probleme legate de calitatea aerului interior.
Astfel se formeaza aerul viciat din interiorul incaperilor ce rezulta datorita activitatilor domestice, acumulari de CO2 cat si a mucegaiului de pe pereti ce apare datorita umiditatii crescute. In astfel de situatii se pot folosi recuperatoarele de caldura ce ajuta la imbunatatirea calitatii aerului interior.pret recuperator de caldura
recuperatoare de calduraTEMPERO este un recuperator de caldura echipat cu doua ventilatoare centrifugale, unul ce extrage aerul din incapere iar cel de-al doilea introduce aer proaspat in incapere. Debitele de aer pe introducere/evacuare sunt complet separate in interiorul recuperatorului.


Debitul de aer extras din incapere transfera energie debitului de aer proaspat introdus, moderand temperatura din incapere (cald pe perioada sezonului de iarna si rece pe perioada sezonului de vara) cu avantajul ca economiseste energie.

 

Caracteristici, avantaje:recuperatoare caldura tempero 100

 •  TEMPERO asigura circulatia optima a aerului in incaperi
 •  ajuta la reducerea sau eliminarea umezelii/mucegaiului din incaperi
 •  randament ridicat 70% (consum de energie scazut)
 •  usor de instalat, se poate instala pe un perete cu racord existent sau nou, cu diametrul de 100/120mm
 •  dimensiuni reduse

Recuperatorul de caldura poate fi instalat in diferite tipuri de incaperi: dormitor, baie, camera de zi, birou sau spatii inchise cu un grad de ventilatie insuficient.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri