CONTOR MONOJET APA RECE ETKD-M, CLASA B(R80), PREECHIPAT PT. MODUL EDC, Q.1,6 mc/h-D.1/2

Adauga un review

  • Cod produs: 59C 0009
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: AFRISO S.R.L.

67.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Contor monojet de apa rece, cu mecanism uscat, folosit pentru masurarea consumului individual in apartamente sau imobile caracterizate de consumuri mici.
Contorul este alcatuit din:
- corp din alama cu racorduri filetate intrare-iesire
- filtru prevazut pe racordul de intrare
- turbina rezistenta la depunerile de calcar, cu rol de masurare
- mecanism de indicare a consumului in mc, alcatuit din opt tamburi, un cadran cu ac indicator si scala gradata cu subdiviziuni de 0.05 dmc
- cod de bare inscriptionat pe cadran
- disc modulator care asigura transmiterea miscarii intre turbine si mecanismul indicator
- scut magnetic folosit impotriva campurilor magnetice exterioare
- preechipate pentru conectarea modulului de captare a datelor (EDC) cu detectarea impulsurilor electronice non-reactive, ce permite citirea in siguranta de la distanta si integrarea contoarelor in sisteme de contorizare inteligenta
Contorul poate fi montat atat orizontal, cat si vertical.
Contorul este certificat conform MID 2004/22/CE

apometru apa rece

CONTOR MONOJET APA RECE ETK-M, CLASA B(R80), PREECHIPAT PT. RELEU REED, Q.1,6 mc/h-D.1/2

Pentru a monitoriza cu precizie consumul de apă rece este nevoie de un contor special pentru aceasta. Contorul monojet de la ZENNER va ușura sarcina de a măsura cantitatea de apă consumată. Acesta este foarte util mai ales pentru apartamente, dar și pentru case unde consumul nu este mare.

Un astfel de dispozitiv este rentabil, accesibil, ușor de instalat și va afișa cu precizie consumul individual de apă rece. Contorul este alcătuit din corp din alamă cu racorduri filetate intrare-ieșire, filtru prevăzut pe racordul de intrare, turbină rezistentă la depunerile de calcar, cu rol de măsurare, mecanism de indicare a consumului în mc, alcătuit din opt tamburi, un cadran cu ac indicator și scală gradată cu subdiviziuni de 0.05 dmc, cod de bare inscripționat pe cadran, cuplaj magnetic care asigură transmiterea mișcării între turbine și mecanismul indicator, scut magnetic folosit împotriva câmpurilor magnetice exterioare. Un aspect important este că aveți posibilitatea de echipare cu dispozitiv pentru citirea la distanță. Astfel acesta poate fi montat acolo unde vă este mai convenabil. Contorul poate fi montat atât orizontal, cât și vertical, în funcție de cum este mai convenabil și de spațiul disponibil. Contorul este certificat conform MID 2004/22/CE, astefl puteți avea certitudinea că datele furnizate sunt de încredere totală și că nu există posibilitatea erorilor.

 

Dispozitivul este de dimensiuni reduse, având lungimea de 190 mm, lățimea de 64 mm, iar înălțimea de 74 mm. Acesta cântărește doar 420 g, fiind ușor de manevrat. Aparatul aparține clasei metrologice B(R80). Contorul monojet funcționează prin faptul că turbine este acționată de un singur jet de apă, spre deosebire de contoarele de branșament, unde turbine este acționată de mai multe jeturi de apă.

Contorul monojet de la ZENNER este ideal pentru monitorizarea consumului de apă rece în apartamente, fiind ușor de instalat și foarte accesibil oricui!

Mai multe

Specificatii tehnice

MASA [KG] 0.42
TEMP. MAXIMA APA [°C] 30
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 16
PIERDERE PRES. LA DEBIT MAX. [BAR] 1
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.25
DEBIT NOMINAL [M3H] 2.5
DEBIT MAXIM [M3H] 3,152
DEBIT MINIM 0.031
DEBIT TRANZIT [M3H] 0.128
DEBIT PORNIRE [M3H] 0.010
CLASA METROLOGICA B(R80)
LATIME [MM] 64
INALTIME [MM] 74
LUNGIME [MM] 190
DIAMETRU NOMINAL [MM] 15
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri