CONTOR INTELIGENT MONOFAZAT PENTRU INVERTERE FRONIUS 63A 230V

Adauga un review

680.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Contorul inteligent bidirectional Fronius Smart Meter 63A-1 este utilizat pentru monitorizarea, inregistrarea si controlul
consumului de energie in cazul instalarii sistemelor fotovoltaice On-Grid, atunci cand sunt folosite invertoare Fronius.
Datorita masurarii exacte a consumului si a interfetei de comunicare rapide RS485, controlul injectiei energiei in reteaua
publica se face rapid si exact. Impreuna cu aplicatia Fronius Solar.web, contorul inteligent Fronius ofera o imagine de ansamblu
clara asupra consumului de energie electrica dintr-o cladire.
Fronius Smart Meter este compatibil cu toate versiunile de invertoare On-Grid Fronius si impreuna cu releul integrat de
management al energiei si interfata web(dotari standard ale invertoarelor Fronius) formeaza Sistemul de management al energiei.
Sistemul de management al energiei este un sistem inovativ care permite utilizatorului sa creasca gradul de absorbtie al
energiei produse de sistemul fotovoltaic prin utilizarea instantanee a acesteia pentru diferiti consumatori.
Caracteristici:
- Display : 6 digit LCD;
- Temperatura de operare: -25 - +55C
- Curent de start : 40mA;
- Clasa de precizie : 1;


Dacă am optat pentru sistem on-grid oferit de FRONIUS cu funcție de injecție în rețea, atunci avem nevoie și de contorul inteligent FRONIUS SMART METER care asigură monitorizarea și controlul consumului de energie. Contorul face parte din componentele sistemului de management a energiei conceput de FRONIUS.

Sistemul on-grid cu injecție în rețea de la FRONIUS asigură optimizarea consumului de energie și maximizarea eficienței sistemului de panouri fotovoltaice. Este o soluție inovatoare, care ne conferă confort total în utilizarea sistemului. Monitorizarea se poate realiza prin intermediul internetului, foarte rapid și precis, pentru managementul eficient al acestuia.

Beneficiile sistemului on-grid sunt date de reducerea semnificatică a consumului de energie și de controlul precis al acestuia. Energia electrică necesară pentru alimentarea consumatorilor casnici se obține din două surse, atât de la panourile fotovoltaice, cât și de la rețeaua de energie.

Energia obținută de la panouri este convertită în energie electrică utilizabilă, prin intermediul inverterelor FRONIUS PRIMO. Acestea optimizează trasferul de energie solară către acumulatori. În cazul în care este necesară o infuzie de energie, inverterele preiau de la rețeaua publică pentru asigurarea necesarului. Dacă, din contră, panourile produc energie excedentară, atunci inverterele alături de contorul special transferă surplusul de energie în rețea.

Pentru a realiza acest lucru este necesar să obținem un aviz special și aprobare de la furnizorul local de energie care să ne permită injecția de energie în rețea. În acest fel vom dispune de anumite beneficii, precum reduceri considerabile la costurile pentru energia utilizată din rețea.

Sistemul inovator de la FRONIUS ne oferă cele mai înalte performanțe, oferindu-ne tot confortul pentru a ne bucura de energie gratuită. Acum putem deține controlul optim al sistemului on-grid, maximizând eficiența acestuia cu ajutorul contorului bidirecțional FRONIUS SMART METER.

Mai multe

Specificatii tehnice

TENSIUNE 230 - 240 V
CURENT MAXIM ADMIS [A] 63
CONSUM PROPRIU [W] 1.5
GRAD DE PROTECTIE IP51(CADRU), IP20(CONEX)
DIMENSIUNI EXTERIOARE 89 X 35 X 65.6 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri