CONTOR APA RECE MNK, CLASA C(R160), Q.4 mc/h-D.3/4

Vezi review-uri

 • Cod produs: 59C 0089
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: AFRISO S.R.L.

260.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Acest produs se vinde si in variantele

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Contor multijet de apa rece, cu mecanism umed, folosit pentru masurarea consumului, montat de obicei pe bransamente.
Contorul este alcatuit din:
- corp din alama cu racorduri filetate intrare-iesire
- filtru prevazut pe racordul de intrare
- turbina cu rol de masurare
- mecanism de indicare a consumului, alcatuit din cinci tamburi, patru cadrane cu ac indicator si scala gradata cu subdiviziuni de 0.05 dmc
- cuplaj mecanic care asigura transmiterea miscarii intre turbine si mecanismul indicator
Are posibilitatea de echipare cu dispozitiv pentru citirea la distanta sau cu releu Reed, cu sistem M-bus, cu modul radio, cu sigiliu antiefractie, cu filtru pentru impuritati, capac de protectie impotriva socurilor mecanice, cu saculet impotriva condensului sau cu supapa de sens.
Contorul poate fi montat atat orizontal, cat si vertical.
Contorul este certificat conform MID 2004/22/CE

Pentru a monitoriza cu precizie consumul de apă rece avem nevoie de contoare performante și fiabile. Contorul multijet cu mecanism umed model MNK de la ZENNER este un produs excelent pentru măsurarea în timp real a cantității de apă rece consumată. Acesta se montează pe branșamente și indică valoarea consumului de apă din întreaga locuință.


Contorul are clasa de precizie C, cea mai înaltă, care arată cantitatea exactă de apă care a fost utilizată în orice moment. Acest tip de contor pentru apă rece este cel mai sigur, indicând valorile reale în conformitate cu valorile înregistrate pe factura de apă. Cu ajutorul contorului multijet MNK putem avea siguranța că plătim doar ce consumăm, fără diferențe între ceea ce înregistrăm și ceea ce plătim.


Citirea datelor se poate realiza și de la distanță, contorul fiind pretabil la echipare cu sistem M-BUS, cu modul radio sau cu releu REED. Acest lucru permite citirea datelor în timp real și o foarte mare precizie de transmitere a datelor.


Înregistrarea consumului de apă rece reprezintă o modalitate foarte eficientă pentru optimizarea consumului și reducerea cantității de apă utilizate. Numai în acest fel putem avea certitudinea că ceea ce plătim este ceea ce consumăm. Contorul multijet de mare precizie cu mecanism umed este indicat în special pentru cei care dispun de un sistem de furnizare a apei învechit, care poate înregistra pierderi pe sistem.


Debitul de pornire al contorului MHK este de 5 litri/oră, ceea ce îl face să indice foarte rapid consumul de apă. Performanțele remarcabile ale contorului asigură o durată de exploatare foarte mare și precizie pe toată durata întrebuințării. Acesta este dotat cu sistem de protecție anti-efracție, astfel că nu există posibilitatea abuzurilor și alterării datelor reale.

 
Vezi mai mult

Specificatii tehnice

TIP APA RECE
MODEL MNK
DEBIT NOMINAL [M3H] 2.5 MC/H
DEBIT MINIM 0.025 MC/H
DEBIT MAXIM [M3H] 5
DEBIT PORNIRE [M3H] 0.005 MC/H
DEBIT TRANZIT [M3H] 0.04 MC/H
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 16
TEMP. [°C] 30 °C
DIAMETRU NOMINAL [MM] 20 MM
LUNGIME [MM] 190 MM
LATIME [MM] 100 MM
INALTIME [MM] 120 MM
MASA [KG] 2
CLASA METROLOGICA C(R160)
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri