0372 123 101
CONTOR APA CALDA MTW, CLASA B(R80), Q.6.3 mc/h-D.1
750,00 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
#

CONTOR APA CALDA MTW, CLASA B(R80), Q.6.3 mc/h-D.1


CONTOR APA CALDA MTW, CLASA B(R80), Q.6.3 mc/h-D.1

Cod produs: 59C 0008
Producator: AFRISO S.R.L.
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

750,00 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizatDescriere

Contor multijet de apa calda, cu mecanism uscat, folosit pentru masurarea consumului, montat de obicei pe bransamente.
Contorul este alcatuit din:
- corp din alama cu racorduri filetate intrare-iesire
- filtru prevazut pe racordul de intrare
- turbina cu rol de masurare
- mecanism de indicare a consumului, alcatuit din cinci tamburi, patru cadrane cu ac indicator si scala gradata cu subdiviziuni de 0.05 dmc
- cuplaj magnetic care asigura transmiterea miscarii intre turbine si mecanismul indicator
Are posibilitatea de echipare cu releu Reed, cu sistem M-bus, cu modul radio, capac de protectie impotriva socurilor mecanice, cu saculet impotriva condensului, cu scut imptriva campurilor magnetice externe sau cu supapa de sens.
Contorul poate fi montat atat orizontal, cat si vertical.
Contorul este certificat conform MID 2004/22/CE

Pentru a ține evidența consumului de apă caldă și pentru economisi mult mai simplu avem nevoie de montarea unui contor de apă caldă. Contorul MTW de la Zenner poate măsura cu precizie apa caldă utilizată care curge cu un debit de până la 7 mc/h. Cu ajutorul acestuia putem verifica și monitoriza consumul de apă caldă pentru a plăti doar atât cât consumăm. Contorul poate fi ușor de integrat în sistem M-bus, releu Reed sau modul radio, pentru transmiterea automată a datelor.

Avantajele contorului MTW sunt faptul că acesta este de tip multijet și se montează pe branșament. Prin aceasta contorul oferă date precise, cu erori neglijabile, care corespund realității. Spre deosebire de contoarele monojet care se instalează individual, contorul multijet oferă date certe în privința consumului. Contoarele de apartament au de regulă o clasă de măsurare mai redusă, iar astfel pot apărea discordanțe între datele furnizate de acestea și consumul alocat apartamentului respectiv. Numai prin intermediul unui contor pentru branșament putem avea certitudinea că măsurătorile corespund consumului real de apă caldă.

Contorul multijet MTW face parte din clasa de precizie B, care este o clasă intermediară. Deoarece caotorul se montează pe branșament, acesta înregistrează aproape întreaga cantitate de apă utilizată, astfel că nu vor exista diferențe notabile între indicațiile acestuia și consumul alocat.

Contorul se remarcă prin fiabilitate și rezistență ridicate. Acesta funcționează foarte bine în orice tip de mediu, datorită mecanismului uscat din dotare. Contorul suportă fără probleme impuritățile din apă, iar citirea consumului nu este afectată de acestea. Este important să fie respectate toate instrucțiunile de instalare pentru a ca acesta să nu dea eroare. Contorul nu are nevoie de întreținere specială, fiind foarte rezistent și durabil. Acesta trebuie etanșat corespunzător, iar montarea trebuie făcută de personal calificat care poate verifica starea de funcționare și corectitudinea datelor transmise.

Specificatii tehnice

TIP APA CALDA
MODEL MTW
DEBIT NOMINAL [M3H] 3.5 MC/H
DEBIT MINIM 0.043 MC/H
DEBIT MAXIM [M3H] 7
DEBIT TRANZIT [M3H] 0.175 MC/H
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 10
TEMP. [°C] 90 °C
DIAMETRU NOMINAL 25 MM
LUNGIME [MM] 260 MM
LATIME [MM] 100 MM
INALTIME [MM] 130 MM
MASA [KG] 1.9
CLASA METROLOGICA B(R80)

Schiță

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse