CONTACTOR 3P UB=230V AC LC1DA 65A 30KW 1NI+1ND EVERLINK

Adauga un review

  • -7 %

690.00 LEI (Reducere 7.24%)

640.01 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Contactor TeSys utilizat pemtru comanda motor sau pentru sarcina rezistiva.
Contactoarele TeSys au fost proiectate astfel incat sa se integreze perfect in orice sistem de comanda. Categoria de utilizare: curent alternativ pentru circuitele monofazate sau trifazate. Tensiunea de tinere la impuls este in conformitate cu SR EN 60947. Se poate monta pe placa sau pe sina. Curentul minim de comutare este de 5 [mA] pentru circuit de semnalizare, iar tensiunea minima de comutare este de 17 [V] pentru circuit de semnalizare. Rezistenta la foc este de 850 [grd C], in conformitate cu IEC 60695-2-1

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL LC1-D
CIRCUIT DE COMANDA 50 C.A. HZ
TENSIUNE CIRCUIT DE COMANDA 230/50 V/HZ
TENSIUNE DE TINERE LA IMPULS [KV] 8
GRAD DE PROTECTIE IP2X
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 60
TEMP. MINIMA MEDIU AMBIANT [°C] -5
TEMP. DE DEPOZITARE -60...80 °C
INALTIME [MM] 122 MM
LATIME [MM] 55 MM
ADANCIME [MM] 120 MM
MASA [KG] 0.86
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri