CONSOLA IN FORMA L PENTRU LAVOAR MARINE, ALB LUCIOS, L.110XA.50CM

Adauga un review

  • Cod produs: 79SE7723
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: SEREL

2,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Consola în formă de L pentru lavoarul MARINE vine în completarea acestuia, asigurând susținerea necesară pentru o mai bună stabilitate. Inovatoare și originală, această consolă diferă total de clasicele picioare pentru lavoar, oferind în plus un spațiu suplimentar, ideal pentru suportul produselor și obiectelor pentru îngrijire.

Forma rotunjită este perfectă pentru a beneficia de mai multă siguranță, evitând micile accidente nesuferite care se întâmplă de regulă. Piesele de mobilier obișnuite au marginile dreptunghiulare, în care ne putem lovi cu ușurință. Cu această consolă practică veți scăpa de această problemă foarte simplu.

Designul simplu al consolei este în același ton cu stilul gamei MARINE, ce este inspirată, precum numele sugerează, din elemente acvatice. Aceasta se potrivește perfect cu lavoarul, creând impresia unor valuri înspumate, mișcate de vânt.

Consola este ușor de instalat, fiind o piesă de mobielier extrem de simplă, fără alte elemente. Aceasta completează întreaga gamă de produse MARINE ce se potrivesc perfect în orice decor. Datorită inspirației din formele naturale, aceasta conferă băii dvs un plus de confort vizual.

Este cunoscut faptul că orice element natural aduce liniște și crează un ambient relaxat, astfel că veți putea să beneficiați de senzația plăcută oferită de acest set ori de câte ori utilizați baia. Formele și designul încântător vor atrage admirația oricui, conferind încăperii un aer ce îmbie la relaxare, serenitate și calmitate.

Simplă și elegantă, consola pentru lavoar ocupă foarte puțin spațiu. Astfel veți beneficia de mai multă libertate pentru amenajarea băii, fiind potrivită chiar și pentru băi de mici dimensiuni. Aceasta va funcționa precum o etajeră, tocmai bună pentru a avea la îndemână toate acele produse indispensabile toaletei zilnice.

Consola ajută la o mai bună organizare a băii, ajutându-vă să evitați deranjul și dezordinea. Veți avea la dispoziție tot ce este necesar pentru ritualul cotidian de îngrijire și înfrumusețare, utilizând consola MARINE de la SEREL!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri