Dragi clienţi,
situația actuală generată de epidemia de coronavirus reprezintă o provocare pentru noi toți! Ne dorim să reducem la minimum riscurile și să avem mare grijă de membrii echipei Romstal dar și de voi, toți partenerii și clienții noștri!

În acest sens am făcut o serie de schimbări legate de activitatea noastră și am luat cele mai ambițioase măsuri de siguranță în toate magazinele noastre:

▶ Toate persoanele din departamentele suport lucrează de acasă încă de la primele semne ale declanșării epidemiei de COVID-19 în România

▶ Am închis zonele de autoservire, pentru a minimiza contactul între client și angajații Romstal

▶ Am amenajat zone exterioare pentru predarea produselor către clienți, fără contact direct și cu riscuri minime de expunere la viruși.

▶ La intrarea în fiecare magazin am instalat dozatoare cu dezinfectant pentru mâini. Orice persoană care între intră magazine își dezinfectează mâinile.

▶ Și în interiorul showroom-urilor am amenajat numeroase zone pentru dezinfectarea mâinilor.

▶ Consilierii din magazine poartă măști medicinale de protecție.

▶ Discuțiile cu clienții care au nevoie de consiliere se poartă de la o distanță de minim 2 m.

▶ La intrarea în companie, tuturor persoanelor li se măsoară temperatura pentru a preveni accesul celor care au posibile probleme de sănătate.

▶ Încurajăm toți clienții și partenerii să plaseze comenzile pe platformele www.romstal.ro, www.romstalpartener.ro sau telefonic. Pentu toate comenzile plasate online clienții primesc un discount de 5% și în plus, comenzile se livrează gratuit, indiferent de valoare.

▶ Agenții Romstal preiau comenzile de la instalatori chiar și prin sms, mail sau what’s app, urmând că apoi să le livreze gratuit pe șantiere.

Până în present, aceste acțiuni au dat rezultate, toată echipa Romstal e în regulă. Am reușit să gestionăm proiectele voastre datorită faptului că avem stocuri de marfă și o echipa foarte mobilizată!

E o perioada dificilă și provocatoare. Obiectivul nostru e să rămânem aproape de voi, să răspundem cum putem mai bine solicitărilor și nevoilor voastre, însă fără a face rabat se la siguranță și protecție în ceea ce privește sănătatea!

Înțelegându-ne reciproc și implicându-ne responsabil vom depăși cu bine această perioada!

Inapoi