COLOANA XANTE, CENUSIU/ALB LUCIOS, DREAPTA, L.35xA.33xH.100cm

Adauga un review

575.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Coloana din gama XANTE, pentru partea dreapta, fabricata din MFC cu finisaj cenusiu/alb lucios.
Aceasta este alcatuita dintr-un sertar cu usa si sistem de inchidere soft close

O baie elegantă se distinge prin felul cum alegem și asortăm mobilierul. Pentru ca aspectul băii să fie plăcut și în perfectă concordanță, este indicat să mobilăm baia cu piese din aceiași gamă. În acest fel vom obține un aspect unitar și plin de bun gust.

Gama de mobilier de baie XANTE se remarcă prin stilul minimalist, foarte practic și comod, precum și prin culoarea neuniformă care conferă o notă de originalitate băii. Coloana pentru baie din gama XANTE este un accesoriu foarte util pentru a completa utilarea băii. Aceasta oferă spațiu suficient pentru depozitarea diverselor articole pentru baie, astfel încât să le avem la îndemână ori de câte ori avem nevoie.

Coloana este realizată conform aceleiași linii precum masca pentru lavoar din această gamă. Aceasta are montaj suspendat ceea ce o face foarte simplu de întreținut. O putem amplasa fără probleme în orice loc pe un perete liber, la înălțimea dorită. În acest fel nu vom fi restricționați de spațiul insuficient și vom putea beneficia de utilare completă pentru încăperea de baie.

Deoarece nu vine în contact direct cu pardoseala, coloana nu este predispusă la deteriorare prematură. De regulă pardoseala din baie se udă, ceea ce afectează mobilierul aflat în apropierea apei. Coloana nu ajunge în contact cu pardoseala, astfel nu este expusă riscului de deteriorare.

Este prevăzută cu sistem de închidere soft-close, care asigură închiderea silențioasă și treptată a ușii. În acest fel ușa este protejată de trântirea bruscă, iar noi vom beneficia de mai puțin zgomot cauzat de aceasta. Coloana din gama XANTE este ideală chiar și pentru băile neîncăpătoare. O putem monta cu ușurință în funcție de preferințe în orice loc, astfel încât să optimizăm utilizarea spațiului.

Mai multe

Specificatii tehnice

INALTIME [MM] 1000 MM
LUNGIME [MM] 350 MM
ADANCIME [MM] 330 MM
MATERIAL MFC
CULOARE CENUSIU/ALB LUCIOS
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri