COLOANA SUSPENDATA ZEYA, ALB LUCIOS ,L.40xA.35xH.157.5cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0359
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

790.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Coloana de baie cu 2 usi cu deschidere dreapta. Amplasarea se face suspendata

Robustețe și suplețe

Un mobilier pentru baie are nevoie să fie rezistent, dar să nu fie masiv. De asemenea mobilierul pentru baie trebuie să poate rezista mediului tipic din baie, unde există un grad mare de umiditate în aer. Coloana suspendată ZEYA are suprafață lucioasă, care împiedică penetrarea umezelii în lemn, astfel menținându-și fără probleme forma intactă. Coloana ocupă un spațiu destul de restrâns, neavând dimensiuni foarte mari, însă este rosbustă și foarte rezistentă. Suplețea acesteia o face atractivă și îi conferă eleganță pentru a se integra stilului unei băi moderne.

Design ingenios

Coloana este proiectată pentru montare suspendată, ceea ce o face interesantă și foarte simplu de întreținut. Este alcătuită din două părți prevăzute cu uși cu un mecanism ingenios de deschidere. Mânerul ușilor nu este în relief, astfel acesta este discret și nu incomodează în folosirea dulapului. Forma originală și foarte practică a mânerului adaugă o notă elegantă dulapului.

Mai mult spațiu liber

Designul ingenios al coloanei ZEYA este menit să ne înlesnească activitățile din baie. Fiind suspendată, aceasta nu atinge pardoseala, astfel aceasta rămâne liberă și ne permite să o curățăm mult mai bine și mai rapid.

Întreținere simplă și eficientă

Igiena este esențială în orice baie, iar de multe ori există locuri inaccesibile pe care nu le putem curăța corespunzător și care sunt prielnice dezvoltării microorganismelor. Coloana ZEYA contribuie la curățarea eficientă a băii, permițâdu-ne să asigurăm peste tot o igienă ireproșabilă.

Eleganță desăvârșită

Coloana suspendată ZEYA face parte din gama cu același nume. Gama ZEYA este special realizată pentru băile moderne, simple și practice, dar pe care dorim să le amenajăm cu stil și eleganță. Coloana completează întreaga gamă, conferind băii rafinament și desăvârșire.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ZEYA
LUNGIME [MM] 400 MM
LATIME [MM] 350 MM
INALTIME [MM] 1575 MM
CULOARE ALB GLOSS
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri