COLOANA MEDEEA CU 1 USA ,L.30xA.25xH.150cm, STEJAR FERRARA

Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0382
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

445.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

COLOANA MEDEEA CU 1 USA ,L.30xA.25xH.150cm, STEJAR FERRARA

Dulapul vertical este unul dintre cele mai moderne obiecte dintr-o baie. Este extrem de util, pentra ca e incapator dar nu ocupa mult spatiu. Asezata pe verticala, coloana Medeea foloseste un spatiu irosit altfel, pentru ca de obicei suprafetele situate la inaltime mai mare sunt cele mai aglomerate. Inventarea acestui tip de spatiu de depozitare a fost una dintre cele mai bune vesti pentru o baie aglomerata, plina de dulapuri inghesuite unele in altele, in care toate pareau aruncate in graba nu asezate corect.

Coloana Medeea este asadar nu doar frumoasa. In ea putem depozita toate lucrurile specifice baii, de la obiecte de igiena la orice altceva avem nevoie.

Putem recrea in baie dormitorul preferat, din punct de vedere al stilului folosit, al obiectelor de decor ori de depozitare. Dulapul vertical pe care il avem in dormitor si care ne place foarte mult, putem sa il avem si in baie, realizat din alte materiale, insa rezistente la apa si la abur, si cu aspect cel putin la fel de placut ca cel care face parte din  mobila de dormitor. Sau putem avea in bucatarie cateva zone cu spatii de depozitare pe verticala care ne sunt foarte utile, si ni le-am dori si in alte camere din casa. E perfect, coloana Medeea este exact ce trebuie in acest caz. Are rafturi multe, adanci, o usa deosebita, este potrivita pentru baie, indiferent cat de mare este ea ori cat de mica. O alta calitate deloc de neglijat pe care acest obiect de mobilier o are este aceea ca se asorteaza cu orice avem in baie. Forma sa moderna se pliaza pe celelalte forme astfel incat impreuna sa constituie un tot unitar. E frumos si e util, si acestea sunt doar doua dintre cele mai importante calitati pe care le are. 

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri