COLOANA EMILY, ALB LUCIOS, L.40xA.35xH.155cm

Adauga un review

1,485.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Coloana EMILY echipata cu o usa cu sistem de inchidere soft close. Coloana este fabricata din MCF si are finisaj alb lucios

Coloana EMILY de culoare alb lucios se potrivește cu ușurință în orice baie. Pentru a obține un look desăvârșit și elegant avem posibilitatea de a opta pentru întreaga gamă EMILY, astfel încât baia să beneficieze de un stil unitar. Coloana de baie din gama EMILY oferă o multitudine de avantaje și se caracterizează prin faptul că este:

Practică

Un mobilier de baie practic este conceput pentru optimizarea spațiului disponibil din încăpere. De regulă, băile nu sunt foarte încăpătoare, astfe că avem nevoie de soluții care să îmbine utilul cu plăcutul. Coloana EMILY se încadrează fără dificultate în băile mai înguste deoarece aceasta se desfășoară pe verticală. În acest fel contribuie la optimizarea spațiului disponibil și nu încarcă încăperea pe orizontală, lăsându-ne mai multă lejeritate în mișcare.

Un alt avantaj al coloanei este faptul că se montează suspendat. Acest lucru crează impresia de mai mult spațiu și ne ajută să întreținem mai ușor curățenia corespunzătoare din baie.

Elegantă

Suplă și înaltă, coloana EMILY va impresiona prin aspectul elegant și îngrijit. Realizată într-un stil minimalist, potrivit băilor moderne și tinerești, coloana completează restul gamei EMILY pentru o baie cât mai distinsă.

Utilă

Coloana oferă spațiu generos pentru depozitarea prosoapelor și oricăror alte obiecte destinate îngrijirii corporale. O putem monta cu ușurință în orice colț al încăperii, căci nu necesită foarte mult loc pentru a fi amplasată. Este comod de utilizat și ajută la menținerea ordinii și baie.

Mai multe

Specificatii tehnice

INALTIME [MM] 1550 MM
LUNGIME [MM] 400 MM
ADANCIME [MM] 350 MM
MATERIAL MDF
CULOARE ALB LUCIOS
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri