COLOANA DE DUS KLUDI DUAL CU BATERIE TERMOSTATATA, CU SET DUS (3F) SI PARA DUS, CROM

(2) Adauga un review

 • -13 %
 • Cod produs: 44KL0168
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: KLUDI

1,890.01 LEI (Reducere 13%)

1,648.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc
 • Stoc limitat Black Friday! Vezi stoc

Descriere

Set pentru dus KLUDI DUAL SHOWER cu baterie termostatata.
Sistemele KLUDI DUAL SHOWER au fost suplimentate cu termostat cu protectie de apa fierbinte la 38 grd C. Dincolo de o dotare exigenta, se numara si avantajele precum deservirea confortabila si montarea cu usurinta. Astfel fiecare baie se redecoreaza simplu si rapid si ofera un confort de dus de o clasa superioara.
Setul include:
- suport culisant
- comutator pentru para sau cap de dus
- para de dus KLUDI A-QAs
- cap de dus cu diametrul 200 mm
- 3 functii de jeturi : Booster, Smooth, Volume
- furtun metalic de dus SUPARAFLEX cu lungimea de 1600 mm.
La o presiune maxima de 5 bar debitul in capul de dus este de 25,5 l/min, la Booster este de 14 l/min, la jet Volume este 20,5 l/min, iar la Smooth este 15 l/min.
Pozitia de montaj: pe perete

 

coloana de dus

Dușul perfect poate fi realizat numai cu cele mai performante și calitative produse. Kludi este recunoscut pentru produsele inovatoare, axate pe reducerea consumului de apă și energie, dar și pe oferirea conforului total. Setul de duș Kludi Dual Shower cuprinde toate elementele necesare pentru un duș complet, având în dotare termostat cu protecție la 38 de grade celsius.

Setul de duș Kludi Dual este alcătuit din: 

 • Coloană de duș cu înălțime totală de 1,2 metri
 • Suport glisant pentru capul de duș, cu înălțime reglabilă
 • Baterie de duș cu comutator pentru para sau capul de duș, prevăzută cu termostat cu protecție la apa fierbinte
 • Pară de duș cu diametru de 20 de cm
 • Cap de duș cu trei funcții, Booster, Smooth și Volume
 • Furtun de duș cu sistem antirăsucire

Coloana de duș Kludi Dual Shower este perfectă pentru cabina de duș, având un design elegant și minimalist. Aceasta este concepută pentru a fi simplu de montat și de utilizat, făcând din fiecare duș o experiență revigorantă. Finisajul cromat îi conferă rezistență deosebită la coroziune și depuneri de calcar, menținându-și strălucirea foarte mult timp.

O baie modernă are nevoie de echipare corespunzătoare, iar coloana de duș de la Kludi se integrează cu ușurință în orice stil și decor. Coloana se montează pe perete, având încorporat un sistem de prindere simplu și foarte rezistent. Bateria termostată ne ajută să controlăm consumul de energie, ajutându-ne să reglăm cu precizie temperatura apei. În acest fel putem obține temperatura ideală pentru contactul cu pielea, fără să pierdem timp sau să risipim energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

DISTANTA INTRE RACORDURI 150 MM
INALTIME [MM] 1145 MM
CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (2 review-uri)

Adaugă un review