COLOANA BAIE C60, ALB LUCIOS, LATERALE VOPSITE, L.60xA.32.5xH.190.5cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0343
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

990.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Coloana de baie marca Arthema este perfectă pentru depozitarea obiectelor pentru baie. Acesta ocupă un spațiu restrâns, fiind dispusă pe verticală. Înălțimea considerabilă de 190,5cm oferă spațiu generos pentru o multitudine de articole, de la prosoape, la produse de igienă și aparatură.

Coloana este special gândită pentru a nu ocupa prea mult din spațiul încăperii de baie. Aceasta se încadrează cu ușurință în orice colț al camerei, pentru a maximiza spațiul disponibil. Culoarea alb lucios se potrivește cu faianță și gresie în aceiași nuanță, fiind o culoare des utilizată pentru decorarea băii.

Realizată într-un stil minimalist, coloana adaugă un plus de eleganță băii. Designul este axat pe simplitate și eficiență, fiind ideală pentru orice tip de baie. Este prevăzută cu două uși care asigură funcționalitate maximă și ușurință în utilizare. Coloana de baie este o soluție foarte practică pentru depozitarea obiectelor și produselor pentru toaletă, asigurând un mediu mult mai ordonat și curat.

Orice baie are nevoie de mobilierul adecvat, iar Arthema propune soluții originale, eficiente și potrivite pentru orice stil și pentru orice spațiu. Coloana de baie se remarcă prin funcționalitate, fiind perfectă pentru a rezolva problema depozitării prosoapelor sau altor obiecte. Coloana reprezintă soluția optimă pentru echilibrul dintre stil și funcționalitate.

Coloana poate fi integrată cu ușurință alături de obiectele sanitare clasice, cu forme simple și practice. Finisajul lucios al acesteia conferă o notă de distincție și originalitate pentru o baie perfect armonizată. Orice baie va căpăta un aer primitor cu ajutorul mobilierului conceput de Arthema. Stilul clasic nu se demodează și poate fi readaptat pentru a crea ambianța potrivită pentru orice tip de baie.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri