COLECTOR MODULAR SIMPLU CALEFFI 5 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 42349150
  • Parteneri Romstal: @-
  • Producator: CALEFFI

84.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colector modular simplu, cu derivatii cu filet exterior

Sistemul de încălzire prin pardoseală conceput de CALEFFI este alcătuit din componente atent gândite și confecționate din cele mai bune materiale, pentru a oferi o eficiență energetică conform celor mai noi standarde în vigoare. Colectorul modular pentru 5 circuite asigură buna funcționare a sistemului și conferă fiabilitate crescută acestuia.

Colectorul realizează legăturile necesare pentru circulația corespunzătoare a lichidului prin instalație, astfel încât să se obțină temperatura ambientală dorită. Acesta este o piesă necesară și indispensabilă pentru punerea în funcțiune a instalației.

Investiția într-un sistem de încălzire prin pardoseală este foarte rentabilă și reprezintă o soluție practică pentru asigurarea confortului termic. Acest tip de sistem poate fi montat în orice fel de clădire sau locuință. Randamentul sistemului nu este afectat dacă este instalat în clădiri nou construite sau vechi, putând fi montat și în apartamente de bloc fără nici un inconvenient.

Deoarece întreaga instalație este ascunsă va fi mult mai simplu să amenajați spațiile interioare, fără inesteticele calorifere. De asemenea, nu veți mai avea de-a face cu țevile și instalațiile pentru calorifere sau radiatoare care presupun o manoperă complexă.

Consumul redus de energie se datorează faptului că radiația căldurii se realizează de jos în sus pe toată suprafața podelei. Temperatura din încăpere este distribuită în mod constant și uniform, evitându-se fluctuațiile sau diferențele mari de temperatură la nivelul camerei. Acest lucru duce la utilizarea unei puteri termice reduse și costuri aferente mult diminuate.

Beneficiați de un confort termic mult superior și datorită faptului că nu veți mai avea de-a face cu senzația neplăcută de pardoseală rece. Indiferent dacă podeaua este acoperită de gresie sau parchet, sistemul de încălzire prin pardoseală oferă același randament în privința distribuirii căldurii.

Foarte avantajoasă și rentabilă, încălzirea prin pardoseală reprezintă o soluție la vechile sisteme ce utilizează caloriferele. Cu ajutorul acesteia veți economisi substanțial în fiecare lună la cheltuielile pentru utilități, contribuind simultan și la reducerea emisiilor poluante!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 349150
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 5
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD DERIVARE 1/2 M TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 35 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri