COLECTOR MODULAR SIMPLU CALEFFI 4 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 42349140
  • Parteneri Romstal: @-
  • Producator: CALEFFI

70.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colector modular simplu, cu derivatii cu filet exterior

CALEFFI a conceput o serie completă de elemente și componente pentru asamblarea și punerea în funcțiune a sistemului de încălzire prin pardoseală. Fiabilitatea și randamentul acestuia depind în mod direct de calitatea materialelor folosite și de performanțele mecanismului de funcționare.

Cu ajutorul colectorului modular simplu pentru 4 circuite puteți asambla instalația pentru încălzire pentru a funcționa ireproșabil. Acesta contribuie la buna circulație a lichidului special cu rol de agent termic și asigură conexiunea celorlalte componente.

Încălzirea prin pardoseală reprezintă o metodă foarte eficientă de a dispune de tot confortul termic dorit. Aceasta presupune un consum energetic mult mai redus decât în cazul utilizării caloriferelor. Deoarece căldura este distribuită omogen în interiorul încăperii nu se mai crează zone mai reci, care necesită un aport suplimentar de căldură pentru a fi compensate.

Temperatura este uniformizată și distribuită în mod constant datorită mecanismului inovator prin care funcționează sistemul pus la dispoziție de CALEFFI. Deoarece temperatura este direcționată de jos în sus, aceasta are aproximativ aceiași valoare la nivelul plafonului precum și la nivelul podelei.

Confortul termic resimțit este mult mai bun astfel, căci nu veți mai avea de-a face cu senzația de pardoseală rece. În special dacă este vorba de podea acoperită cu gresie, este evident că aceasta va fi mult mai plăcută la atingere având o temperatură mai ridicată.

Instalația de încălzire prin pardoseală se pretează pentru orice tip de clădire sau locuință. Fie că este vorba de o clădire în construcție, sau una mai veche, în renovare, fie că este vorba de casă sau apartament de bloc, puteți monta întreaga instalație fără dificultate.

Investiția în acest tip de sistem de încălzire este foarte rentabilă, căci presupune costuri ulterioare mai mici și prezintă o mai mare siguranță în utilizare. Durabilitatea și rezistența crescute sunt garantate prin utilizarea pieselor de cea mai bună calitate pe care le pune la dispoziție CALEFFI!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 349140
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 4
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD DERIVARE 1/2 M TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 35 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri