COLECTOR MODULAR CALEFFI CU ROBINETI SECTIONARE 3 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 42354253
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

150.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colector modular simplu, cu robinete de sectionare, pentru racorduri prin sertizare.
Corpul este fabricat din aliaj rezistent la coroziunea zincului.
Are derivatii locas plan

Sistemele de încălzire prin pardoseală cu 3 circuite au nevoie de colectorul modular cu robineți de la CALEFFI pentru funcționarea ireproșabilă și în deplină siguranță. Colectorul asigură distribuirea căldurii conform instrucțiunilor și setărilor, contribuind la reducera consumului și la eficientizarea acestuia.

Prin utilizarea unui sistem de încălzire prin pardoseală obțineți un confort termic sporit, folosind o putere termică mult mai redusă. În comparație cu sistemele de încălzire ce distribuie căldura prin intermediul caloriferelor, sistemul de încălzire prin pardoseală este ascuns, neavând la vedere elemente sau instalații.

Montarea instalației se poate realiza fără dificultate indiferent de tipul de clădire. Se poate instala și în locuințe sau imobile mai vechi, precum se poate monta și în apartamente de bloc, nu doar în case.

Randamentul crescut și eficiența energetică este obținută pentru orice fel de pardosea. Climatul ambiental propice și confortul termic sunt asigurate și prin pardosea din gresie sau din parchet. Cu ajutorul acestui tip de încălzire veți beneficia de un confort sporit datorită faptului că nu veți mai resimți senzația neplăcută de pardosea rece.

Consumul redus de energie se datorează faptului că răspândirea căldurii se face în mod constant și uniform în toată încăperea. Temperatura este distribuită egal la nivelul plafonului ca și la nivelul podelui, circulând de jos în sus.

Colectorul modular asigură echilibrarea sistemului, pentru a se evita fluctuațiile mari de temperatură care duc la consum suplimentar de energie. Veți reuși să realizați economii substanțiale la cheltuielile pentru factura la utilități, contribuind simultan și la reducerea emisiilor poluante.

Instalația de încălzire funcționează cu același randament ridicat în orice tip de locuință, fie că este vorba de una mai veche sau una în curs de construire. Puteți monta acest tip de sistem și în apartamente de bloc, întreaga instalație fiind ascunsă sub podea.

Sub gresia de la baie sau bucătărie, sub parchetul din living sau dormitor veți benefica de aceiași eficiență energetică, cu ajutorul elementelor auxiliare de la CALEFFI, absolut indispensabile funcționării ireproșabile a întregului sistem!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 354253
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 3
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD DERIVARE 1/2 M TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 35 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri