COLECTOR MODULAR CALEFFI CU ROBINETI SECTIONARE 2 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 42354252
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colector modular simplu, cu robinete de sectionare, pentru racorduri prin sertizare.
Corpul este fabricat din aliaj rezistent la coroziunea zincului.
Are derivatii locas plan

Încălzirea încăperilor poate fi realizată într-un mod eficient și simplu de controlat cu ajutorul sistemului de încălzire prin pardoseală conceput de CALEFFI. Firma italiană de prestigiu pune la dispoziție componentele necesare pentru funcționarea ireproșabilă a instalației conform preferințelor și nevoilor individuale, la cele mai înalte standarde.

Colectorul modular cu robineți și secționare pentru două circuite este conceput pentru asigurarea circulației adecvate a lichidului prin instalația de încălzire. Colectorul realizează funcționarea sistemului pentru două circuite separate, asigurând astfel încălzirea diferențiată a două încăperi.

Sistemul de încălzire prin pardoseală funcționează mult mai eficient, cu un randament crescut dacă sunt utilizate colectoarele modulare. Acestea fac legăturile necesare pentru instalația de încălzire, contribuind la distruibuirea agentului termic către circuitele aferente.

Utilizând un astfel de sistem de încălzire beneficiați de multiple avantaje din multe puncte de vedere. În primul rând acesta presupune utilizarea unei puteri termice mult mai reduse decât în cazul folosirii sistemelor clasice bazate pe calorifere sau radiatoare ca puncte terminus de răspândire a căldurii în încăpere.

Colectorul modular asigură echilibrarea adecvată a sistemului și împiedică fluctuațiile mari de temperatură care produc un consum energetic suplimentar. Căldura este răspândită constant și uniform în interiorul încăperilor, astfel nu se vor mai crea diferențe termice mari care trebuiesc compensate.

Temperaturile de la nivelul plafonului sunt aproximativ aceleași precum cele de la nivelul podelei. Confortul termic resimțit este unul net superior deoarece vă veți bucura în primul rând de pardosele calde. Fie că este vorba de gresie sau parchet, randamentul și eficiența crescute nu se schimbă, iar dvs nu veți mai suferi de senzația neplăcută de picioare reci.

Distribuirea omogenă a căldurii în toată încăperea duce la diminuarea consumului și a costurilor aferente acestuia. Veți reuși să realizați economii substanțiale lună de lună, fără a face rabat la calitatea confortului.

O investiție rentabilă, accesibilă, potrivită pentru orice fel de clădire sau pardosea, sistemul de încălzire prin pardoseală de la CALEFFI reprezintă o soluție viabilă și fiabilă pentru clădiri cu eficiență energetică ridicată.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 354252
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 2
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD DERIVARE 1/2 M TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 35 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri