COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA VISION, CU DEBITMETRE, 1" CU 6 CIRC. 3/4" EUROCON

Vezi review-uri

 • Cod produs: 40LX0004
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: VISION

540.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Grup colector distribuitor, preasamblat, din alama nichelata CW 617 N, conform UNI - EN 12165 98, compus din:
- un colector de retur cu set de vane de reglare incorporate, pentru reglare termoelectrica si capace de protectie,
- un distribuitor de tur echipat cu debitmetre debitmetre pe tur si cu supape de inchidere pentru dubla reglare
- doua console de metal pentru fixarea in caseta sau direct pe zid

Grup de colectoare-distribuitoare cu 6 circuite care se folosește pentru sistemul de încălzire prin pardoseală Vision. Grupul se montează încrustat în perete, astfel încât să nu fie vizibil. Montarea acestuia împreună cu circuitele se realizează simplu datorită faptului că este preasamblat.

Colectoarele-distribuitoarele au rolul de a regla temperatura și parametrii de funcționare ai sistemului de încălzire prin pardoseală. Colectoarele pot fi controlate foarte ușor cu ajutorul dispozitivelor de automatizare. Temperatura ambientală poate fi ajustată cu ușurință, în funcție de setările pe care le primește colectorul. Fiecare circuit poate fi reglat separat pentru maximizarea eficienței energetice.

Colectorul-distribuitor se montează în prima etapă a instalării sistemului de încălzire prin pardoseală. Acesta se poziționează într-un punct cât mai central, de unde să pornească în mod egal toate cele șase circuite din dotarea acestuia. În acest fel se obține un randament termic foarte ridicat și sunt evitate pierderile de căldură pe sistem.

Avantajele sistemului termic prin pardoseală de la Vision sunt consumul mai redus de energie, amenajarea cu mai mare ușurință a încăperilor și confort termic mult îmbunătățit. Încălzirea prin pardoseală are eficiență energetică ridicată deoarece funcționează cu o putere termică mai redusă și nu presupune pierderi de căldură.

Pardoseală are rolul de corp radiant, astfel căldura este distribuită de jos în sus, iar temperatura de la nivelul acesteia nu are o valoare prea mare pentru a nu crea vreun disconfort. Se obține mult mai rapid confortul termic dorit deoarece căldura este emisă pe o suprafață mai mare decât o fac caloriferele. Montarea instalației se poate face pentru orice tip de pardoseală, ideale fiind gresia sau parchetul datorită coeficientului de inerție termică ridicat.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE VISION
GAMA DE PRODUSE DISTRIBUITOARE
MODEL CD 4042
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 70
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
MATERIAL ALAMA
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 6
RACORD CIRCUIT 3/4"
RACORD DISTRIBUITOR 1"
GOLIRE AERISIRE NU
DEBITMETRU DA
DISTANTA INTRE AXE [MM] 200
LUNGIME [MM] 312
MASA [KG] 4.2060000000000004
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0021, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (50 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**    In cazul livrarilor in localitatea Sulina se asigura transportul doar pana la BAC.

***  Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

****  Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

***** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri