COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA VISION, CU DEBITMETRE, 1" CU 10 CIRC. 3/4" EUROCON

Adauga un review

  • Cod produs: 40LX0008
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: LUXOR

1,000.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Grup colector distribuitor, preasamblat, din alama nichelata CW 617 N, conform UNI - EN 12165 98, compus din:
- un colector de retur cu set de vane de reglare incorporate, pentru reglare termoelectrica si capace de protectie,
- un distribuitor de tur echipat cu debitmetre debitmetre pe tur si cu supape de inchidere pentru dubla reglare
- doua console de metal pentru fixarea in caseta sau direct pe zid

Vision a conceput un sistem de încălzire prin pardoseală performant, modern și simplu de instalat. Optând pentru acest tip de încălzire vom beneficia de foarte multe avantaje, fiind o soluție economică, care oferă confortul termic dorit mult mai bine decît în cazul utilizării unui sistem de încălzire clasic, bazat pe radiatoare.

Sistemul de încălzire prin pardoseală Vision este alcătuit din circuite de încălzire care se montează în pardoseală și funcționează prin intermediul grupului de colectoare-distribuitoare. Grupul de colectoare-distribuitoare pentru 10 circuite este conceput pentru clădirille cu multe încăperi. Fiecare circuit se montează într-una sau în două încăprei, în funcție de dimensiunile acestora. Încălzirea prin pardoseală funcționează foarte bine pentru gresie sau parchet.

Instalarea grupului de colectoare se realizează foarte simplu, deoarece acesta este preasamblat. Astfel, grupul se montează ascuns în perete, într-o carcasă specială, care permite racordarea la circuitele existente. Avantajul acestui grup de colectoare este faptul că permite ajustarea diferențiată a temperaturilor pentru fiecare circuit în parte. În acest fel putem controla temperatura ambientală în funcție de necesități și putem reduce consumul de energie prin evitarea risipei.

Încălzirea prin pardoseală Vision este o modalitate inovatoare pentru a obține confortul termic. Beneficiile acestui mod de încălzire sunt pe de-o parte randamentul termic foarte ridicat, iar pe de altă parte ușurința în ceea ce privește amenajarea interioară. Spre deosebire de instalațiile de încălzire cu radiatoare, instalația termică prin pardoseală nu este vizibilă și nu ocupă din spațiul încăperilor. Confortul termic se obține mult mai rapid deoarece căldura este distribuită de jos în sus, pe o suprafață mai mare. Astfel, se vor încălzi mai întâi picioarele, apoi restul corpului, ceea ce este mai benefic pentru sănătate.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VISION
MODEL CD 2473
NR.DE CIRCUITE 10
RACORD CIRCUIT [TOLI] 3/4" TOLI
RACORD DISTRIBUITOR 1" MM
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
DISTANTA INTRE RACORDURI 50 MM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 80
ADANCIME [MM] 90 MM
LUNGIME [MM] 512 MM
MASA [KG] 6.81
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri