COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA EUROCON, 1 1/4" 8 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 64201517
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: LUXOR

1,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

O soluție excelentă pentru încălzirea locuinței sau a clădirilor cu multe încăperi o reprezintă sistemul termic prin pardoseală. Acesta are multe avantaje, fiind mai eficient decât utilizarea radiatoarelor și foarte simplu de utilizat, în special datorită colectorului-distribuitor Eurocon.

Colectorul este prevăzut cu robineți speciali pentru 8 circuite. Circuitele pot fi utilizate pentru câte o încăpere, dacă aceasta este mai spațioasă. sau chiar pentru două încăperi alăturate de dimensiuni mai reduse. Colectorul-distribuitor are funcția de a regla parametrii de funcționare ai sistemului astfel încât să obținem confortul termic dorit în mod diferențiat pentru fiecare încăpere.

Sistemul termic prin pardoseală are marele avantaj de a nu fi vizibil. Inclusiv colectorul-distribuitor nu se montează la vedere, ci se instalează într-o casetă încrustată în perete, mascând astfel prezența acestuia. Instalația termică prin pardoseală nu ocupă spațiu din încăpere și nu deranjează amenajarea acesteia. Vom beneficia de un mediu mai curat și mai lipsit de alergeni.

Încălzirea prin pardoseală este foarte fiabilă și prezintă un risc foarte mic de defecțiuni. Materialele utilizate sunt conform celor mai înalte standarde de calitate, având rezistență deosebită la contactul cu apa și factorii corozivi. Putem monta un astfel de sistem în orice tip de clădiri, indiferent dacă sunt nou construite sau mai vechi, inclusiv la apartamente de bloc.

Randamentul ridicat al încălzirii prin pardoseală se datorează principiului de funcționare al acestui tip de sistem. Căldura radiantă presupune pierderi termice foarte reduse și necesită o putere termică mult mai scăzută pentru asigurarea confortului termic. Căldura este distribuită în mod uniform în toată încăperea, fără să se creeze zone diferențiate termic.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri