COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA EUROCON, 1 1/4" 6 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 64201515
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: LUXOR

850.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colectorul/distribuitor din alamă este elementul central din alcătuirea sistemului termic prin pardoseală Vision. Colectorul este prevăzut cu robineți pentru 6 circuite. Fiecare circuit poate corespunde unei singure încăperi, dacă este mai spațioasă, sau la două încăperi alăturate de dimensiuni mai reduse.

Colectorul se montează fie încrustat în perete, fie în pardoseală, în funcție de cum este mai convenabil. Acesta se montează înainte de instalarea sistemului, deoarece este bine să se afle într-un punct cât mai central. Pentru fixare precisă, colectorul se instalează într-o carcasă specială, atât pentru protecția acestuia, cât și pentru accesul facil la instalație.

Colectorul/distribuitor are rolul de a regla temperatura de lucru și presiunea apei din circuite, conform specificațiilor pe care le dăm. Reglarea termică a apei din conducte se realizează diferit pentru fiecare circuit în parte. În acest fel putem beneficia de un climat adecvat pentru fiecare încăpere în funcție de nevoile noastre și de cât de frecvent le utilizăm.

Încălzirea prin pardoseală are foarte multe avantaje, fiind preferabilă în locul utilizării radiatoarelor. Putem monta un asfel de sistem în orice tip de clădire, chiar și în cele mai vechi sau în apartamente de bloc. Putem utiliza pardoseală din gresie sau parchet pentru un randament termic foarte ridicat.

Încălzirea prin pardoseală este mult mai eficientă și fiabilă decât sistemul bazat pe calorifere. Consumul energetic este mult mai scăzut în acest caz deoarece se utilizează o putere termică mult mai scăzută, căldura este distribuită rapid și uniform în toată încăperea și putem controla temperatura ambientală foarte ușor cu ajutorul termostatelor.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri