COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA ,1 1/4" 5 CIRCUITE, EUROCON

Vezi review-uri

 • Cod produs: 64201500
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: LUXOR

640.01 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Cumpara COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA ,1 1/4" 5 CIRCUITE, EUROCON din categoria Echipamente termice incalzire - Incalzire in pardoseala si degivrare - Incalzire in pardoseala cu agent termic - Incalzire in pardoseala cu agent termic.

Colector/distribuitor pentru 5 circuite de încălzire, utilizat pentru încălzirea prin pardoseală Vision. Colectorul reprezintă partea centrală a sistemului termic prin pardoseală, având rolul de a regla, ajusta și controla funcționarea instalației de încălzire.

Montarea colectorului se realizează înainte de a începe punerea în operă a instalației. Poziționarea acestuia se face într-un punct aflat la o distanță cât mai egală față de toate circuitele de încălzire. În acest fel se obține o eficiență termică mai ridicată și distribuirea uniformă a căldurii.

Colectorul se montează de regulă în perete, într-o carcasă specială. Colectorul este conceput pentru reglarea a până la 5 circuite. Fiecare circuit poate corespunde unei singure încăperi sau chiar la două încăperi, în funcție de dimensiunile acestora. Spre exemplu, dacă baia și bucătăria au dimensiuni mai reduse și sunt una lângă cealaltă, acestea pot fi încălzite prin intermediul unui singur circuit.

Încălzirea prin pardoseală Vision este un sistem modern, adaptabil oricărui tip de clădire. Instalația termică prin pardoseală este compatibilă atât cu clădiri nou construite, cât și cu clădiri vechi, în curs de renovare sau cu apartamente de bloc. Materialele ideale pentru pardoseală sunt gresia și parchetul, deoarece au un randament termic foarte ridicat.

După instalarea întregului sistem, vom beneficia de mai mult spațiu și de un confort termic inegalabil. Deoarece instalația prin pardoseală nu este vizibilă, aspectul estetic al încăperilor nu va fi deranjat. Căldura este răspândită de jos în sus, pe o suprafață mai mare, astfel că va ajunge mult mai rapid la noi și în întreaga încăpere. Încălzirea prin pardoseală este perfectă dacă nu mai dorim să simțim gresia rece sub picioare și pentr a reduce costurile la energie.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE VALROM
GAMA DE PRODUSE ACCESORII MONTAJ
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri