COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA EUROCON, 1 1/4" 10 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 64201519
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: LUXOR

1,450.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colectorul-distribuitor Eurocon cu 10 circuite este conceput pentru reglarea sistemului de încălzire prin pardoseală. Colectorul are rolul de a ajusta temperatura agentului termic conform specificațiilor, urmând apoi să distribuie diferențiat către circuitele funcționale.

Fiecare circuit poate corespunde unei sau la două încăperi alăturate. Cu ajutorul acestuia putem regla temperatura ambientală conform necesităților și preferințelor noastre, utilizând doar atâta energie cât este necesar. Pentru un control precis al climatului putem folosi termostate ambientale, care sporesc eficiența energetică a sistemului.

Colectorul-distribuitor se montează în perete, fiind mascat de o carcasă specială care are rolul de a susține structura colectorului și de a permite accesul la acesta în caz de nevoie. Locul unde se amplasează colectorul-distribuitpr este indicat să fie la egală distanță față de circuite, pentru ca distribuirea agentului termic să se realizeze cât mai omogen pentru fiecare circuit în parte.

Sistemul de încălzire prin pardoseală are foarte multe avantaje, fiind o soluție fiabilă și rentabilă, care poate înlocui cu succes sistemele clasice bazate pe calorifere. Un prim aspect diferit față de utilizarea caloriferelor, este faptul că în cazul încălzirii prin pardoseală întreaga instalație și părțile componente sunt ascunse. Astfel, nu incomodează și nu strică aspectul încăperilor.

Consumul energetic este mult mai redus la sistemul termic prin pardoseală. Acest lucru se datorează puterii termice reduse utilizate și suprafeței radiante extinse. Confortul termic este de departe un alt argument în favoarea acestuia. Încăperile se încălzesc rapid, iar pardoseala încălzită conferă o senzație mult mai plăcută picioarelor.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri