COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA, 1" CU 3 CIRC. 3/4" EUROCON

Adauga un review

  • Cod produs: 40C81003
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: LUXOR

310.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Grup colector distribuitor, preasamblat, din alama nichelata CW 617 N, conform UNI - EN 12165 98, compus din:
- un colector de retur cu set de vane de reglare incorporate, pentru reglare termoelectrica si capace de protectie,
- un distribuitor de tur cu supape de inchidere pentru dubla reglare,
- doua console de metal pentru fixarea in caseta sau direct pe zid

Forma compactă a colectorului-distribuitor Hidra cu 3 circuite este concepută pentru a permite montarea acestuia cu ușurință. Acesta este preasamblat, ceea ce facilitează instalarea și punerea lui în funcțiune. Colectorul poate fi amplasat în perete, într-o carcasă specială de protecție. Astfel, acesta nu va ocupa din spațiu încăperii și nu va fi vizibil.

Colectorul este o parte importantă a sistemului de încălzire prin pardoseală. Acesta are rolul de a regla temperatura apei din circuitele de încălzire. Ajustarea temperaturii ambientale se face prin intermediul termostatelor, care transmit comenzile către colector-distribuitor.

Sistemul de încălzire prin pardoseală este foarte eficient și este o soluție mult mai potrivită pentru încălzirea locuinței. Acesta funcționează pe principiul căldurii radiante, prin care căldura este transferată către un corp radiant. Pardoseala joacă rolul corpului radiant, distribuind căldura pe suprafața acesteia. În acest fel nu există pierderi termice pe sistem, ceea ce înseamnă un consum mai redus de energie.

Căldura este distribuită uniform în toată încăperea, iar temperatura ambientală ajunge mai rapid la valoarea dorită datorită suprafeței radiante extinse. Putem controla și ajusta cu ușurință temperatura din interior cu ajutorul termostatelor care transmit comenzile mai departe către colector-distribuitor.

Încălzirea prin pardoseală oferă mai mult confort termic prin faptul că emană căldura de jos în sus, pornind de la picioare. Gresia sau parchetul rece crează un disconfort accentuat, de care putem uita prin folosirea sistemului de încălzire prin pardoseală. Un mare avantaj sistemului prin pardoseală este dat de faptul că întreaga instalație termică este ascunsă și nu ocupă spațiu. Astefl putem amenaja mai ușor încăperile și putem beneficia de mai mult spațiu disponibil.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL HIDRA
NR.DE CIRCUITE 3
RACORD CIRCUIT [TOLI] 3/4" TOLI
RACORD DISTRIBUITOR 1" MM
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
LUNGIME [MM] 162 MM
ADANCIME [MM] 90 MM
DISTANTA INTRE RACORDURI 50 MM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 120
MATERIAL ALAMA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri