COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA, 1" CU 3 CIRC. 3/4" EUROCON

Vezi review-uri

 • Cod produs: 40C81003
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: LUXOR

339.99 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Grup colector distribuitor, preasamblat, din alama nichelata CW 617 N, conform UNI - EN 12165 98, compus din:
- un colector de retur cu set de vane de reglare incorporate, pentru reglare termoelectrica si capace de protectie,
- un distribuitor de tur cu supape de inchidere pentru dubla reglare,
- doua console de metal pentru fixarea in caseta sau direct pe zid

Forma compactă a colectorului-distribuitor Hidra cu 3 circuite este concepută pentru a permite montarea acestuia cu ușurință. Acesta este preasamblat, ceea ce facilitează instalarea și punerea lui în funcțiune. Colectorul poate fi amplasat în perete, într-o carcasă specială de protecție. Astfel, acesta nu va ocupa din spațiu încăperii și nu va fi vizibil.

Colectorul este o parte importantă a sistemului de încălzire prin pardoseală. Acesta are rolul de a regla temperatura apei din circuitele de încălzire. Ajustarea temperaturii ambientale se face prin intermediul termostatelor, care transmit comenzile către colector-distribuitor.

Sistemul de încălzire prin pardoseală este foarte eficient și este o soluție mult mai potrivită pentru încălzirea locuinței. Acesta funcționează pe principiul căldurii radiante, prin care căldura este transferată către un corp radiant. Pardoseala joacă rolul corpului radiant, distribuind căldura pe suprafața acesteia. În acest fel nu există pierderi termice pe sistem, ceea ce înseamnă un consum mai redus de energie.

Căldura este distribuită uniform în toată încăperea, iar temperatura ambientală ajunge mai rapid la valoarea dorită datorită suprafeței radiante extinse. Putem controla și ajusta cu ușurință temperatura din interior cu ajutorul termostatelor care transmit comenzile mai departe către colector-distribuitor.

Încălzirea prin pardoseală oferă mai mult confort termic prin faptul că emană căldura de jos în sus, pornind de la picioare. Gresia sau parchetul rece crează un disconfort accentuat, de care putem uita prin folosirea sistemului de încălzire prin pardoseală. Un mare avantaj sistemului prin pardoseală este dat de faptul că întreaga instalație termică este ascunsă și nu ocupă spațiu. Astefl putem amenaja mai ușor încăperile și putem beneficia de mai mult spațiu disponibil.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE VISION
GAMA DE PRODUSE DISTRIBUITOARE
MODEL CD 2468 1''X3/4''EK
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 120
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
MATERIAL ALAMA
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 3
RACORD CIRCUIT 3/4"
RACORD DISTRIBUITOR 1"
GOLIRE AERISIRE NU
DEBITMETRU NU
DISTANTA INTRE AXE [MM] 200
LUNGIME [MM] 162
MASA [KG] NA
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri