COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA, 1" CU 10 CIRC. 3/4" EUROCON

Adauga un review

  • Cod produs: 40C81010
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: LUXOR

860.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Grup colector distribuitor, preasamblat, din alama nichelata CW 617 N, conform UNI - EN 12165 98, compus din:
- un colector de retur cu set de vane de reglare incorporate, pentru reglare termoelectrica si capace de protectie,
- un distribuitor de tur cu supape de inchidere pentru dubla reglare,
- doua console de metal pentru fixarea in caseta sau direct pe zid

Montarea sistemului de încălzire prin pardoseală Vision începe cu montarea colectorului-distribuitor. Pentru clădiri cu multe încăperi sau pentru o locuință mare putem alege colectorul pentru 10 circuite de încălzire. În funcție de dimensiunile încăperilor, fiecare circuit poate corespunde unei sau la două încăperi alăturate.

Colectorul, precum și restul instalației termice prin pardoseală, se montează ascuns. De regulă, acesta este montat în perete, într-o carcasă specială cu rol de susținere. Pentru a beneficia de eficiență energetică ridicată, este indicat ca circuitele să se afle la o distanță egală față de colector. În acest fel căldura este distribuită uniform, iar pierderile de căldură sunt reduse.

Încălzirea prin pardoseală Vision este un sistem termic modern, eficient și simplu de montat, care se potrivește oricărui tip de clădire. Instalația termică prin pardoseală este compatibilă cu clădiri nou construite sau în curs de renovare, precum și cu locuințele de la bloc. Încălzirea prin pardoseală are o serie de avantaje în plus spre deosebire de încălzirea standard pe bază de radiatoare.

Eficiența energetică și consumul redus de energie sunt date de modul cum este distribuită căldura. Pardoseală funcționează precum un corp radiant, preluând căldura de la țevile pex și răspândind-o apoi în întreaga încăpere. Suprafața radiantă este mai mare decât în cazul caloriferelor, astfel confortul termic se obține mai rapid, iar temperatura de lucru a apei din conducte este mult mai redusă.

Încălzirea prin pardoseală nu ridică praful și nu ocupă din spațiul încăperilor, astfel aceasta reprezintă o modalitate mult mai sănătoasă pentru obținerea confortului. Căldura este distribuită de jos în sus, fiind mult mai plăcută pentru picioare și întreg corpul. Gresia sau parchetul rece nu vor mai reprezenta o problemă, iar noi vom putea beneficia de căldură într-un mod mai natural și mai sănătos.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL HIDRA
NR.DE CIRCUITE 10
RACORD CIRCUIT [TOLI] 3/4" TOLI
RACORD DISTRIBUITOR 1" MM
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
LUNGIME [MM] 512 MM
ADANCIME [MM] 90 MM
DISTANTA INTRE RACORDURI 50 MM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 120
MATERIAL ALAMA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri