COLECTOR DISTRIBUITOR CALEFFI-RDZ, VENTILE REGLARE/INCHIDERE 1 1/4"X3/4"-4 CIRC.

Vezi review-uri

 • Cod produs: 42668745
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: CALEFFI

1,250.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Set de colectoare dotate cu debitmetre cu vane de reglare debit si supape de nchidere ncorporate.
Proiectate pentru a optimiza distributia agentului termic in circuitele de pardoseala, ofera un control precis si elimina automat
aerul din instalatie.
Materiale:
Corpul-alama
Garniturile- EPDM
Obturator-POM
Rozeta actionare-ABS

Încălzirea în pardoseală de la Caleffi este o soluție ideală pentru a beneficia de mai mult confort termic, fără un consum ridicat de energie. Sistemul de încălzire în pardoseală de la Caleffi este conceput pentru a fi ușor de pus în operă, utilizând cele mai inovatoare tehnologii în domeniu și cele mai fiabile materiale. Putem folosi acest sistem atât pentru clădiri noi, cât și pentru cele în curs de renovare, iar economiile totale de energie pot ajunge până la 40%.

Colectoarele-distribuitoare pentru 4 circuite reprezintă partea centrală a sistemului de încălzire în pardoseală. Acestea se montează înaintea montării circuitelor de încălzire, deoarece trebuiesc amplasate la o distanță egală față de fiecare circuit. Acest lucru contribuie la distribuirea uniformă a căldurii și la reducerea consumului de energie.

Fiecare colector este dotat cu debitmetru pentru reglarea debitului apei din circuite. În acest fel putem controla cu precizie temperatura ambientală pentru fiecare încăpere în mod diferit. Un circuit poate fi distribuit pentru o singură cameră, dacă aceasta este mai spațioasă, sau pentru două camere mai mici aflate una lângă cealalată.

Încălzirea în pardoseală de la Caleffi este o modalitate economică pentru a beneficia de un confort termic mult mai bun decât în mod obișnuit, prin utilizarea radiatoarelor. Căldura este repartizată uniform pe toată pardoseala și este degajată de jos în sus. Acest lucru face ca temperatura ambientală să se mențină constantă și să fie distribuită într-un mod mult mai potrivit pentru corpul uman.

Podeaua caldă este nu numai plăcută la atingere, dar asigură o repartizare optimă a temperaturii, mai ridicată la nivelul picioarelor și mai scăzută la nivelul capului. Temperatura de lucru din interiorul circuitelor de încălzire este mult mai redusă decât în cazul radiatoarelor, rezultând un consum cu mult mai redus de energie.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE CALEFFI
GAMA DE PRODUSE DISTRIBUITOARE
MODEL 668
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 80
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
MATERIAL ALAMA
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 4
RACORD CIRCUIT 3/4" FE
RACORD DISTRIBUITOR 1 1/4" FE
GOLIRE AERISIRE NU
DEBITMETRU NU
DISTANTA INTRE AXE [MM] 195
LUNGIME [MM] NA
MASA [KG] N/A
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri