COCHILIE DIN VATA BAZALTICA CASERATA CU FOLIE DE ALUMINIU D.140x50 mm

Adauga un review

  • Cod produs: 68C14050
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: ISOLINE SRL

71.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Piporock ALS este o cochilie din vata minerala bazaltica caserata, impermeabila, decupata din placi si prevazuta la exterior cu folie de aluminiu ramforsata cu plasa de fibra de sticla de inalta rezistenta. Caserarea cu folia de aluminiu protejeaza cochilia impotriva solicitarilor mecanice si confera produsului un aspect estetic. Caserarea este prevazuta cu o banda de folie de aluminiu auto-adeziva, permitand inchiderea usoara a cochiliei.
Avand forma unui cilindru si fiind prevazuta cu sectiune longitudinala, montarea se efectueaza extrem de usor si rapid.
Cochilia este conforma cu standardele EN 13501-1, DIN 4102, EN ISO 8497, DIN 52612, EN 1602.
Proprietatile vatei bazaltice Rockwool:
-termoizolare; protectie la foc; protectie impotriva propagarii flacarilor; protectie fonica
-impermeabilizata; permeabila la vapori; stabila dimensional; rezistenta la mediu alcalin
-produs mineral, rezistent la actiunea daunatorilor
-nu dauneaza sanatatii

Izolația din vată bazaltică servește mai multor scopuri, pe lângă prevenirea pierderilor de căldură. Vata minerală bazaltică are numeroase proprietăți care o fac un excelent izolant termic și fonic. Foarte important este și faptul că aceasta este ignifugă și nu întreține focul, asigurând o protecție excelentă în caz de incendiu.

Vata bazaltică are un coeficient de conductivitate termică foarte redus. Nu permite risipirea căldurii în exterior, menținând temperatura din interior constantă pentru un timp mult mai îndelungat. Izolarea termică a locuințelor sau clădirilor cu vată bazaltică contribuie la reducerea consumului energetic și a costurilor pentru facturi.

Putem folosi vata bazaltică pentru o multitudine de aplicații. Este ușor de montat pe exteriorul pereților, pe acoperișuri sau pe conductele termice. Este o soluție excelentă pentru antifonarea încăperilor, împiedicând propagarea zgomotelor. Poluarea fonică afectează foarte multă lume, cu atât mai mult dacă locuim la bloc. Putem scăpa foarte simplu de această neplăcere cu ajutorul izolării din vată bazaltică.

Vata bazaltică nu reține apa și umezeala, ceea ce asigură menținera unui mediu mai igienic. Izolarea caselor duce de multe ori la formarea mucegaiului pe pereți. Utilizarea vatei minerale bazaltice previne acest neajuns, căci aceasta permite pereților să respire și împiedică formarea condensului.

Vata bazaltică nu conține substanțe periculoase care ne pot afecta sănătatea sau mediul înconjurător. Aceasta are o rezistență foarte mare, nu se deformează în timp și își menține structura în stare intactă. Vata bazaltică este foarte rezistentă la contactul cu substanțe corozive și la șocuri mecanice. Vata bazaltică are durată de viață foarte mare, este sigur de folosit și nu prezintă nici un risc.

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 200
DIAMETRU INTERIOR [MM] 140 MM
GROSIME IZOLATIE [MM] 50 MM
LUNGIME [MM] 1000 MM
COEF. CONDUCTIBILITATE TERMICA 0.035 W/(M*K)
CULOARE ARGINTIU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri