COCHILIE DIN VATA BAZALTICA CASERATA CU FOLIE DE ALUMINIU D.140x30mm

Adauga un review

  • Cod produs: 68C14030
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: ISOLINE SRL

51.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Piporock ALS este o cochilie din vata minerala bazaltica caserata, impermeabila, decupata din placi si prevazuta la exterior cu folie de aluminiu ramforsata cu plasa de fibra de sticla de inalta rezistenta. Caserarea cu folia de aluminiu protejeaza cochilia impotriva solicitarilor mecanice si confera produsului un aspect estetic. Caserarea este prevazuta cu o banda de folie de aluminiu auto-adeziva, permitand inchiderea usoara a cochiliei.
Avand forma unui cilindru si fiind prevazuta cu sectiune longitudinala, montarea se efectueaza extrem de usor si rapid.
Cochilia este conforma cu standardele EN 13501-1, DIN 4102, EN ISO 8497, DIN 52612, EN 1602.
Proprietatile vatei bazaltice Rockwool:
-termoizolare; protectie la foc; protectie impotriva propagarii flacarilor; protectie fonica
-impermeabilizata; permeabila la vapori; stabila dimensional; rezistenta la mediu alcalin
-produs mineral, rezistent la actiunea daunatorilor
-nu dauneaza sanatatii

Vata minerală bazaltică Rockwool sub formă de cochilie se utilizează pentru izolarea termică a conductelor de apă caldă și a instalației de încălzire. Cochilia de vată bazaltică se montează foarte ușor datorită foliei de aluminiu cu care este caserată și secțiunii longitudinale, care permite mularea perfectă pe orice tip de conductă. Vata bazaltică este întărită cu plasă din fibră de sticlă pentru o rezistență sporită față de lovituri și deformare.

Izolarea conductelor din cadrul instalației hidrosanitare și a celei termice reduce pierderile termice și sporește eficiența energetică a sistemului de încălzire. În acest fel este evitată risipa de energie care duce la costuri ridicate pentru consum. Vata bazaltică are un coeficient de conductivitate termică foarte redus, datorită căruia este împiedicată răspândirea căldurii spre exterior și consumul excesiv de energie. Prin izolarea țevilor cu vată bazaltică este asigurat debitul mare al apei, transportul optim al căldurii către destinație, reducerea dilatării țevilor și un randament ridicat al sistemului de încălzire.

Vata bazaltică are numeroase proprietăți care o fac să fie un material multifuncțional, care îndeplinește mai multe roluri, pe lângă izolarea termică. Cochilia de vată bazaltică Rockwool este hidrofobizată în masă, ceea ce asigură un mediu mai uscat. Vata bazaltică nu reține apa sau umezeala și nu contribuie astfel la crearea mucegaiului precum alte materiale izolante. Aceasta împiedică formarea condensului pe suprafața exterioară și permite conductelor să respire.

Vata bazaltică are avantajul de a fi ignifugă și de a nu întreține focul. Aceasta reprezintă o barieră foarte bună în calea incendiilor și asigură protecție împotriva efectelor acestora. Cochilia de vată bazaltică este și un foarte bun izolant fonic. Aceasta elimină zgomotele deranjante care sunt cauzate de diferențele de debit ale apei atunci când modificăm temperatura.

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 200
DIAMETRU INTERIOR [MM] 140 MM
GROSIME IZOLATIE [MM] 30 MM
LUNGIME [MM] 1000 MM
COEF. CONDUCTIBILITATE TERMICA 0.035 W/(M*K)
CULOARE ARGINTIU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri