CLIPS PEXKIT PT.FIXARE PLASA D.16-20

Vezi review-uri

 • -17 %

1.69 LEI (Reducere 17.75%)

1.39 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Cumpara CLIPS PEXKIT PT.FIXARE PLASA D.16-20 din categoria Echipamente termice incalzire - Incalzire in pardoseala si degivrare - Incalzire in pardoseala cu agent termic - Incalzire in pardoseala cu agent termic valrom - pexkit.

Montarea și fixarea plasei Pexkit reprezintă una dintre etapele finale ale instalării sistemului de încălzire prin pardoseală de la Valrom. Pentru a realiza fixarea precisă a plasei se utilizează clipsuri speciale. Clipsurile sunt simplu de aplicat și au rolul se a fixa plasa din fibră de sticlă, care se pune peste instalația termică. După ce se realizează fixarea temeinică a plasei se adaugă șapa finală, apoi se poate monta pardoseala. Putem folosi pardoseală de tip gresie sau parchet, deoarece aceste materiale au inerție termică redusă și se încălzesc mai repede, ceea ce duce la o eficiență energetică foarte mare.

Încălzirea prin pardoseală Valrom-Pexkit este un sistem complet, conceput de la faza de proiect, până la faza de punere în funcțiune. Încălzirea prin pardoseală oferă multe beneficii, fiind o soluție ingenioasă pentru obținerea unui grad de confort mult mai ridicat. Instalația termică prin pardoseală este complet ascunsă și nu presupune elemente vizibile, care pot incomoda și deranja. Astfel, nu este afectat aspectul estetic al încăperilor, iar spațiul din interior va fi complet liber pentru a-l amenaja cu mult mai multă lejeritate.

Încălzirea prin pardoseală este foarte eficientă și presupune un consum de energie mai redus decât dacă s-ar folosi radiatoare. Căldura este emisă de jos în sus, ceea ce determină ca temperatura ambientală să fie uniform distribuită și să nu existe diferențe termice la nivelul încăperii. Încălzirea prin pardoseală nu crează curenți de aer în interior și nu ridică praful, fiind mult mai potrivită pentru a evita alergiile.

Consumul redus de energie se datorează principiului de funcționare al sistemului prin pardoseală. Acesta funcționează pe principiul căldurii radiante, prin care căldura este transferată de la circuitele termice către un corp radiant. Astfel nu vor exista pierderi de căldură. Pardoseala va fi încălzită la o temperatură redusă, de până la 45 de grade celsius, pentru confort termic inegalabil.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

GAMA DE PRODUSE ACCESORII MONTAJ
SERIE VISION
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri