Ciocane rotopercutoare si demolatoare

Ce este ciocanul rotopercutor

Un ciocan rotopercutor este o unealta prevazuta cu burghiu care actioneaza printr-o succesiune repetata de lovituri. După constructie si mod de utilizare, ciocanul rotopercutor se aseamana cu o bormasina insa are o putere mult mai mare decat aceasta. Iata de ce un cicocan rotopercutor se dovedeste mult mai eficient la gaurirea betonului.

Atunci cand o bormasina nu mai poate face fata duritatii betonului, un ciocan rotopercutor este unealta de care ai nevoie. Aici poti gasi o gama larga de oferte de ciocane rotopercutoare de tip hobby, pentru uz caznic sau proiecte de atelier, dar si ciocane profesionale cu o putere de percutie mult mai mare cu ajutorul carora poti face gauri de ancorare, gauri de trecere prin pereti de beton sau zidari si numeroase facilitati care sa usureze munca depusa, in cele mai dificile conditii.

Ce este ciocanul demolator

Ciocanul demolator este o unealta conceputa pentru utilizare profesionala, solutie eficienta atunci cand doriti sa demolati un perete sau cand trebuie sa indepartati resturi dure de mortar sau faianta veche. Daca si tu ai nevoie de un ciocan demolator cu sds plus care sa darame repede un perete sau sa sparga o suprafata orizontala dura cumpara unul cu incredere din magazinul nostru online. Produsele selectate de noi sunt de cea mai buna calitate, realizate de producatori consacrati in acest domeniu. In plus, beneficiezi de preturi competitive, livrare prompta din stoc si sprijinul unei echipe de profesionisti pentru alegerea produsului potrivit.