CIOCAN ROTOPERCUTOR BOSCH SDS-MAX GBH 5-40 D, 1100W

Adauga un review

2,500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 3.36 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ciocan Rotopercutor SDS max Bosch Professional GBH 5-40 D, 1100W, 8.5 J
Solutia simpla si eficienta pentru utilizarile de baza ale SDS-max.
Usor si compact - ideal pentru locurile greu accesibile.
Puternic - putere si energie de percutie mari pentru avans rapid de gaurire si viteza inalta de indepartare a materialului.
Robust si de durata - mecanism de percutie optimizat si sistem de lubrifiere.
Vario-Lock: 12 pozitii de reglare a daltii pentru adaptarea la fiecare situatie de lucru in parte (de exemplu la utilizarea cu
dalti pentru placi ceramice).
Rozeta de reglare variabila a numarului de rotatii si de percutii pentru performante optime.
Mecanism de percutie subtire si compact pentru o repartizare mai buna a greutatii.

Bosch iti aduce un ciocan rotopercutor profesional cu utilizare multipla, simplu, puternic si usor de utilizat. Modelul BOSCH SDS-MAX GBH 5-40 D, 1100W functioneaza in mai multe moduri de lucru: gaurire, gaurire cu percutie si daltuire. Rotopercutorul GBH 5-40 D este usor si compact, ceea ce-l transforma in scula electrica ideala pentru lucrari in locuri greu accesibile. Datorita puterii mari GBH 5-40 D se descurca fara probleme indiferent daca doriti sa gauriti, sa indepartati material sau sa demolati.

Robust si de durata, cicocanul rotopercutor are mecanism de percutie optimizat si sistem de lubrifiere. Beneficiaza de Vario-Lock, ceea ce se trauduce prin prezenta a 12 pozitii de reglare a daltii pentru adaptarea la fiecare situatie de lucru in parte.

Utilizatorii se vor bucura de un maner cu forma ergonomica si zona cauciucata pentru aderenta mai buna. Ciocanul rotopercutor este proiectat pentru folosire industriala si de santier. Este o achizitie excelenta indiferent daca vine vorba de gaurire, gaurire cu percutie sau demolare.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND BOSCH
TIP CIOCAN ROTOPERCUTOR GBH 5-40 D
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri