Chiuvete de bucatarie compozit

Adauga un plus de eleganta, rezistenta si functionalitate bucatariei tale cu aceste chiuvete din material compozit. Avem chiuvete de fiverse forme de la Franke care sunt construite din Fragranite, un material care se remarca usor in orice bucatarie. Fragranite este al patrulea cel mai dur material din lume, dupa diamant, rubin și topaz. Odata instalata, chiuveta din fragranite nu se va crapa, nu se va zgâria și va rezista o viata intreaga. De asemenea, materialul Fragranite este mai neted, mai ușor de curatat și face chiuveta mai igienica și mai rezistenta la pete.

Chiuveta de bucatarie din material compozit nu isi va pierde din stralucire gratie rezistentei extraordinare a materialului Fragranite. Acesta nu se zgarie, nu se ciobeste si nu se fisureaza chiar si dupa un impact cu corpuri grele. Mai mult, este un material anti-absorbant (neporos), care nu se va pata nici chiar in contact cu uleiuri sau alte substante grase.

Fragranite rezista la expuneri de scurta durata la temperaturi de pana la 250°C, pastrandu-si aspectul initial de-a lungul timpului. Chiuvetele Franke din Fragranite sunt realizate din materiale care sunt rezistente la pete, cu conditia sa fie curatate corect şi cu un produs de curatare corespunzator.