Centrale incalzire si apa calda in condensatie cu boiler incorp.

In aceasta categorie gasiti cele mai bune centrale termice in condensatie care vin echipate cu boiler incorporat. Asadar ele va ajuta sa beneficiati de de confortul asteptat fie ca e vorba de incalzire sau de preparare apa calda menajera. Avem centrale murale de dimensiuni compacte care se dovedesc extrem de eficiente și fiabile.

Deoarece dispun de un boiler integrat veti purea obtine rapid apa calda de care aveti nevoie. Spre exmplu o centrala din aceasta categorie care are un acumulator cu capacitatea de 46 de litri asigură o productivitate in prepararea apei calde menajere echivalentă cu cea a unui boiler normal de circa 150 litri. Apa caldă este disponibilă imediat si la temperatura reglată constant, fără fluctuatii deorece senzorii integrati asigurao temperatură de ieşire constată.

Centralele pentru incalzire si apa calda in condensatie cu boiler incorporat disponibile la Romstal provin de la branduri care garanteaza calitatea precum Viessmann, Vaillant, Riello sau Bosch. Datorită dimensiunilor compacte și a funcționării silențioase, cazanele murale în condensație pot fi integrate facil in orice spatiu. Ele pot fi actionate usor gratie unui tablou de comanda intuitiv.

Asadar, daca nu doriti sa instalati mai multe aparate (centrala + boiler) pentru a profita cat mai bine de spatiul disponibil apelati la una dintre centralele in condensatie cu boiler incorporat de la Romstal. Ele asigura un confort termic complet si, in acelasi timp, cel mai ridicat randament al apei calde.