CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE INC/ACM, CU KIT EVACUARE, BOSCH CONDENS 2300W, 25KW(50-30C)

Adauga un review

 • NOU
 • Cod produs: 35RB0016
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: BOSCH

3,350.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 60 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

©
Centrala termica in condensatie cu pompa integrata pentru circuitul de incalzire, vana cu 3 cai si schimbator de caldura in placi pentru incalzire si incalzirea apei potabile cu principiul in contracurent.Centrala este alcatuita din:- camera de amestec gaz-aer, bloc de caldura, vana de gaz, recipient pentru condensat:- pompa circuit de incalzire intrerupator turatia pompei si LED al pompei;
- schimbator de caldura in placi, dispozitiv de comanda;
- vas expansiune, suflanta;- motorul vanei cu 3 cai, vana cu trei cai, aerisitor automat, supapa de siguranta (incalzire),- senzor de temperatura pentru apa calda;
- senzor de presiune, aparat de masurare debit (turbina), sifon;
- blocarea sifonului orificiu de masurare pentru presiunea de racordare a gazului;
- sistem de comanda vana de gaz;
- limitator de temperatura a gazelor arse senzor de tur, ventil alimentare cu azot
- sistem de amestecare cu siguranta curent de retur pentru gaze arse (membrana):
- tur de incalzire, senzor de tur la nivelul blocului de caldura, etrier, aspiratie aer de ardere, gura de verificare, tubulatura evacuare gaze arse;- limitator de temperatura bloc de caldura, set electrozi, transformator de aprindere, orificiu de masurare pentru presiunea de comanda.

Bosch Condens 2300 W - Tehnologie pentru o viata

Tehnica de incalzire a centralelor termice cu condensare valorifica la maxim capacitatea calorica a combustibilului, extragand maximul de caldura pentru confortul locuintei dumneavoastra. Centralele cu condensare utilizeaza o mare parte a caldurii de condensare existenta in gazele arse si o reintroduc in sistem.

Oferta de produse Bosch se defineste prin: sisteme de inalta calitate si tehnologii inovative.

Centrala Bosch Condens 2300 W este o centrala termica cu condensare pe gaz, cu montare pe perete.  Centrala a fost proiectata pentru a oferi eficienta maxima adaptandu-se automat la necesarul dumneavoastra de incalzire. 

Centrala este conceputa pentru un consum de energie scazut si o solicitare a mediului inconjurator redusa, oferind in acelasi timp confort sporit. Necesarul de combustibil al arzatorului este reglat in functie de necesarul de energie al locuintei. Cand necesarul de caldura se reduce, aparatul continua sa functioneze cu o flacara mai mica. Specialistii denumesc acest proces reglare permanenta. Datorita reglarii permanente, oscilatiile de temperatura sunt reduse, iar caldura este distribuita in mod uniform in incaperi. Astfel se poate intampla ca aparatul sa fie in functiune pe o perioada mai lunga, insa consumul de combustibil sa fie mai mic decat in cazul unui aparat care porneste si se opreste in permanenta.

Eficienta garantata

Arzatorul modulant al centralei termice Bosch Condens 2300 W se adapteaza automat la un interval de 10% pana la 100% din puterea maxima in functie de necesarul dumneavoastra termic actual. Astfel, echipamentul este eficient chiar si atunci cand nu este necesara functionarea acestuia la capacitate maxima. Rezultatul: o eficienta energetica sezoniera de 94% pentru incalzirea incaperilor, in functie de anotimp. Impreuna cu un cronotermotat de tip CW100/400 sau CT 200 sistemul va avea eficienta A+.

Rata de modulare de pana la 1:10

Debit ridicat ACM

Debit ACM 14 l/min la dt 30 grd, datorita unei puteri de 30 kW pe ACM.

Clasa NOX - 6

Centrala Bosch Condens a fost proiectata pentru a avea emisii reduse de oxid de azot si este certificata Clasa NOX 6, aceasta fiind cea mai buna clasa prevazuta de standardele europene.

Pur si simplu silentios

Centrala Bosch Condens 2300 W se poate monta si in spatii locative, deoarece izolatia excelenta asigura un nivel de zgomot redus de 44dB. Cu alte cuvinte: aparatul incalzeste fara a deranja pe nimeni. Astfel, cu echipamentele Bosch de inalta calitate beneficiati de un confort sporit in locuinta dumneavoastra.

Manevrare simpla

Bosch Condens 2300 W este extrem de usor de utilizat. Veti reusi fara sa depuneti eforturi, chiar si fara pregatire de specialitate.

Spatiu redus

Centrala necesita un spatiu de montare redus datorita dimensiunilor compacte. 

Dimensiuni reduse: 400 mm × 710 mm × 300 mm (L/H/A). 

Centrala termica Bosch Condens 2300 W va propune un design fascinant, fara sa neglijeze performantele tehnice!

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND BOSCH
TIP CONSTRUCTIV INCALZIRE/ ACM INSTANT
MONTAJ PERETE
PUTERE TERM. MAX NOM. LA 80/60 [KW] 24
PUTERE TERM. MAX NOM. LA 50/30 [KW] 25
PUTERE TERM. MIN NOM. LA 80/60 [KW] 3,0
PUTERE TERM. MIN NOM. LA 50/30 [KW] 3,4
PUTERE TERMICA ACM [KW] 29,4
RAPORT DE MODULARE 1:10
CLASA RANDAMENT ENERG. SEZON. A
RANDAMENT ENERGETIC SEZONIER [%] 88,2
RANDAMENT LA 80/60 GRD C [%] 102
RANDAMENT LA 50/30 GRD C [%] 98
TEMP. MAX. PT. CIRC. DE INC. [°C] 82
PRES. MAX. IN CIRCUITUL INC. [BAR] 3
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 65
PRESIUNE MAXIMA ACM [BAR] 10
PRESIUNE MINIMA ACM [BAR] 0,3
DEBIT ACM LA DT=30 GRD [L/MIN] 14
PROFILUL DE SARCINA XL
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA [W] 110
NIVEL DE PUTERE ACUSTICA [dB] 44
CAPACITATE VAS DE EXPANSIUNE [L] 6
RACORD CIRCUIT PRIMAR TUR [TOLI] 3/4
RACORD CIRCUIT PRIMAR RETUR [TOLI] 3/4
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 1/2
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 1/2
RACORD COMBUSTIBIL [TOLI] 3/4
RACORD GAZE ARSE [MM] 60/100
CANTITATE DE CONDENS [LPH] 1,7
COMBUSTIBIL GAZ METAN DA
COMBUSTIBIL GPL DA
CONSUM COMBUSTIBIL GAZ METAN 3,05 [NMC/H]
CONSUM DE COMBUSTIBIL GPL 1,84 [KG/H]
INALTIME [MM] 724
LATIME [MM] 400
ADANCIME [MM] 300
MASA [KG] 36
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri