CENTRALA TERMICA HABITAT 100 KW (50-30C)

Adauga un review

 • Cod produs: 34KY0047
 • Parteneri Romstal: @-
 • Producator: RIMA

15,100.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 30.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Centrala termica cu functionare in condensatie cu boiler extern de inalta eficienta. Carcasa din otel vopsita cu email in flux.Schimbatorul de caldura din aluminiu turnat alaturi de alte componente principale sunt montate in interiorul carcasei centralei avand acces usor pentru curatare si intretinere. Toate comenzile electrice si electronice principale sunt valabile in panoul de comanda amplasat pe partea superioara a centralei.
Pompa de circulatie nu este inclusa fiind necesara achizitionarea si montarea separat.
Vasul de expansiune se achizitioneaza separat.
Arzatorul cu preamestec de aer/gaz realizeaza un amestec curat, atingand fara probleme prin ardere un randament energetic de pana la 109% in modul de condensare, rezultand astfel emisii foarte scazute de NOx si de CO.
Panoul de comanda cu afisaj LCD incorporat ofera citirea in timp real si ajustarea valorilor setate, care de asemenea, furnizeaza si indicatii de functionare normala, coduri de eroare.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri