CENTRALA IN CONDENSARE 5000W/INCALZIRE, 100KW, ZBR100

Adauga un review

 • Cod produs: 35BD0524
 • Parteneri Romstal: @-
 • Producator: BOSCH

21,600.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara CENTRALA IN CONDENSARE 5000W/INCALZIRE, 100KW, ZBR100 din categoria Echipamente incalzire - Incalzire spatii rezidentiale - Centrale termice in condensatie - Centrale incalzire si apa calda in condensatie cu boiler extern. Livrare Gratuita!

Centrala termica Bosch Condens 5000 W

Centrala termica in condensare pe gaz Bosch Condens 5000 W reprezinta o solutie excelenta in cazul blocurilor, spatiilor comerciale sau a altor imobile care au cu un necesar mare de caldura. Centralele termice Bosch Condens 5000 W este proiectata pentru a indeplini sarcinile de incalzire individual sau conectate in cascada cu ajutorul automatizarilor cu senzor exterior. Centrala asigura functia de incalzire a casei, iar apa calda menajera se realizeaza cu ajutorul unor boilere externe.

Centrala termica pe gaz Condens 5000 W are un grad ridicat de eficienta de pana la 92% care ajuta la economisirea energiei, fara a va afecta confortul. Functia de incalzire a centralei termice cu condensare utilizeaza o mare parte a caldurii degajate de gazele arse. Randamentul este cu aproximativ 20% mai ridicat fata de randamentul unei centrale conventionala, astfel la aceeasi putere se utilizeaza mai putin gaz.

Beneficii: 
 • Clasa de eficienta energetica ridicata A.
 • Schimbator de caldura principal din aliaj Al-Si-Mg.
 • Tehnologie noua care ofera cel mai bun transfer termic. 
 • Posibilitatea de conectare la internet. 
 • Posibilitatea gestionarii echipamentului de la distanta prin intermediul aplicatiei Bosch EasyRemote (necesita achizitia modulului Bosch MB LAN 2).
 • Automatizare dependenta de conditiile meteorologice.
 • Posibilitatea de constituire a sistemelor de incalzire extinse cu automatizari suplimentare.
 • Posibilitatea de a fi montata individual sau in cascada.
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri