Cazi cu hidromasaj

CADA ALMA 140X140 HIDROAIR(S2)

CADA ALMA 140X140 HIDROAIR(S2)

  • Transport gratuit

4,500.00 LEI / BUC

Romstal pune la dispozitia clientilor o gama completa de cazi cu hidromasaj. Cazile cu hidromasaj din oferta noastra incorporeaza tehnologii si materiale de inalta calitate, omologate de institute de specialitate.

Produsele din aceasta categorie urmaresc linii de design elegant, atat in stil clasic cat si forme atipice pentru cei care doresc redimensionarea creativa a spatiului. Desi cazile de baie cu hidromasaj pot fi vazute de multe ori ca un moft sau ca obiecte de lux ele aduc avantaje imediate pentru sanatatea utilizatorilor.

Masajul este folosit inca din antichitate ca o tehnica de recuperare si vindecare, mai ales in cazul bolilor nervoase sau ale celor care implica vatamari musculare. Ca forma de relaxare insa, in ultima perioada a inceput sa se puna accent destul de mult pe o forma conexa a masajului, si anume pe hidromasaj, masajul cu apa.

In principiu, hidromasajul a aparut in urma demonstrarii faptului ca fracturile si toate problemele musculare tind sa se refaca mai usor in cazul persoanelor care petrec mult timp in apa. Iar daca pana acum ceva timp, aceasta metoda de vindecare si detensionare musculara era disponibila doar in clinici si spa-uri, gratie industriei care s-a dezvoltat in jurul ei, oricine poate avea acum o cada de hidromasaj in propria casa.

Cada cu hidromasaj reuseste si stabilizarea tensiunii arteriale, activeaza circulatia periferica si tonifica tesuturile si muschii. Hidromasajul este recomandat pentru prevenirea aparitiei varicelor, pentru artrite si reumatism. Si sistemul nervos are beneficii majore in urma sedintelor de hidromasaj, obtinandu-se relaxarea si starea de bine mult dorita.