Cazi cu hidromasaj belform

CADA BAIE CU HIDROMASAJ, BELFORM LUDICA, L.150xA.70xH.40/62cm, S1

CADA BAIE CU HIDROMASAJ, BELFORM LUDICA, L.150xA.70xH.40/62cm, S1

  • In stoc
  • Transport gratuit

(1)

2,050.00 LEI / BUC

CADA NORDICA 160X70 HIDROAIR(S2) MASAJ DORSAL

  • Transport gratuit

5,000.00 LEI / BUC

CADA EMOTION 180X90 HIDRO(S1) BATERIE HIGH FLOW

  • Transport gratuit

6,100.00 LEI / BUC

Experienta unei bai relaxante si cu posibilitatea unui masaj divin poate fi disponibila acum pentru oricine, in confortul propriei case cu ajutorul cazilor cu hidromasaj BELFORM disponibile la Romstal.

Cazile cu hidromasaj au fost concepute pentru a amplifica beneficiile pe care masajul cu apa il are pentru sanatatea si buna dispozitia fiecaruia. Cazile au forme speciale pentru sustinerea spatelui, astfel incat sa stati fara nici o grija sau teama de a aluneca. Scopul utilizarii este relaxarea. Designul ergonomic va asigura stabilitatea posturii si va ajuta la crearea unei stari placute, perfecta pentru destindere.

Cada cu hidromsaj este dotata cu duze speciale care improsca apa pentru a ne binedispune si pentru a elimina stresul cotidian. Masajul este folosit inca din antichitate ca o tehnica de recuperare si vindecare, mai ales in cazul bolilor nervoase sau ale celor care implica vatamari musculare. In principiu, hidromasajul a aparut in urma demonstrarii faptului ca fracturile si toate problemele musculare tind sa se refaca mai usor in cazul persoanelor care petrec mult timp in apa. Iar daca pana acum ceva timp, aceasta metoda de vindecare si detensionare musculara era disponibila doar in clinici si spa-uri, gratie industriei care s-a dezvoltat in jurul ei, oricine poate avea acum o cada de hidromasaj in propria casa.

Pe langa avantajele prezentate mai sus, mai sunt o serie de lucruri benefice ce pot fi obtinute cu ajutorul acestei metode. Una dintre ele e stabilizarea tensiunii arteriale – lucru demonstrat si acceptat de cardiologii din toata lumea, iar al doilea e faptul ca hidromasajul activeaza circulatia periferica si face disparuta senzatia de raceala din extremitatile corpului.

Cada cu hidromasaj Belform se monteaza rapid si usor. O putem amplasa cu usurinta in orice tip de baie, incadrandu-se fara probleme indiferent de stilul adoptat. Este foarte usor de intretinut rezistand foarte bine la contactul cu substante corozive.