Cazane pe gazeificare

CAZAN PE COMBUSTIBIL SOLID PT INCALZIRE DPX PROFI 30 Kw

CAZAN PE COMBUSTIBIL SOLID PT INCALZIRE DPX PROFI 30 Kw

  • In stoc
  • Transport gratuit

8,100.00 LEI / BUC
  • NOU
Romstal va prezinta cazanele pe lemne cu gazeificare, solutii excelente pentru sistemele de incalzire moderne. Aces tip de cazan cu gazeificare are o contructie speciala si cu ajutorul unui ventilator de exaustare aduce lemnul intr-o stare in care hidrocarburile usoare sunt degajate din lemn si participa la ardere, mai exact se produce o ardere mai eficienta a lemnului, flacara nearzand direct lemnul, asa cum se intampla in soba, ci se foloseste si de gazele pe care acesta le degaja.
 
Alegand cazanele pe lemne cu gazeificare optati pentru o metoda avantajoasa de incalzire a locuintei, superioara sobelor clasice. Acest tip de cazan este ecologic, intrucat fumul degajat contine mult mai putine particule toxice nearse.
 
Cazanele sunt disponibile in diferite variante de puteri. Aceste cazane sunt special proiectate pentru a realiza o combustie eficienta cu combustibil solid.
 
Cauta in aceasta categorie cazane pe lemne, cazane cu gazeificare, cazane pe combustibil solid potrivite pentru aplicatiile tale. In acest magazin online avem pachete speciale si oferte de pret imbatabile.