CAZAN PE PELETI PT INCALZIRE, DIN OTEL, TKAN, 80 kW

(1) Adauga un review

  • -5 %

36,700.00 LEI (Reducere 5.72%)

34,600.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cazanul functioneaza automat numai cu peleti, iar manual, poate functiona cu lemne in regim de cazan atmosferic, adaugand accesorii pentru protectie arzatorului de peleti(se achizitioneaza separat), cu mentiunea ca este dotat cu un ventilator care ajuta procesul de ardere(semigazeificare), iar functionarea cu lemne sa nu fie in cantitati mari si sa nu fie mai mare de doua saptamani.
Cazanul este dotat cu un schimbator de caldura din cupru, zona din interiorul cazanului pe unde circula agentul termic este
realizata din tevi de otel fara sudura. Camera de combustie este realizata din fonta si materiale izolante de calitate ridicata.
Cazanul are in dotare si un element rotativ, acesta avand rol de a proteja cazanul in zona sneck-ului de alimentare cu peleti,
sa nu se autoaprinda.
Cazanul poate fi accesorizat cu un sistem de curatare automat care va fi achizitionat separat.
Aprinderea se realizeaza cu ajutorul a doua aprinzatoare electrice puternice.
Pachetul include: cazanul, arzatorul, 2 sneck-uri, buncar de peleti.

Cazanul din oțel pentru încălzire TKAN este conceput pentru a oferi o putere termică foarte ridicată, care poate acoperi nevoile unei locuințe spațioase. Cazanul este dotat cu sistem automat de funcționare și sistem suplimentar de protecție în caz de funcționare anormală. Astfel, cazanul prezintă o fiabilitate ridicată și asigură un confort excelent.

Puterea termică mare, de 80KW, corespunde necesităților unei familii mai numeroase și unei locuințe cu multe camere. Astfel centrala poate asigura fără nici problemă căldura de care este nevoie în zilele geroase.

Centrala funcționează cu combustibil de tip peleți, care sunt mai ieftini și mai ecologici decât combustibilul fosil solid sau lichid. Peleții înmagazinează o putere termică dublă față de lemne, având o densitate mai mare. Aceștia sunt considerați o alternativă ecologică de combustibil, fiind confecționați din resturi lemnoase neutilizabile.

Centrala TKAN2 este concepută pentru funcționare complet automatizată. Aceasta are în dotare două termostate. Un termostat are rolul de a regla puterea centralei în funcție de setările dorite, iar cel de-al doilea termostat are rolul de a proteja instalația. În cazul în care este înregistrată o temperatură mai mare decât temperatura de siguranță, centrala se oprește automat. Astfel sunt prevenite eventualele riscuri de producere a accidentelor. Cazanul este prevăzut cu protecție în zona sneck-ului, reprezentată de un element rotativ care împiedică autoaprinderea peleților, ceea ce conferă un plus de siguranță.

Fiabilitatea ridicată, eficiența și confortul pe care îl oferă, fac din cazanul de încălzire cu peleți opțiunea perfectă în cazul în care nu dispunem de racordare la gaz metan. Acesta asigură confortul termic exact așa cum dorim, fără un efort prea mare.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE MULTICOMBUSTIBIL
MODEL TKAN
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 1 [KW] 80
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 2 [KW] N/A
RANDAMENT COMBUSTIBIL 1 [%] 90
RANDAMENT COMBUSTIBIL 2 [%] N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 1 N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 2 N/A
TEMP. DE LUCRU [ºC] 90
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 3 BAR
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 4.5
VOLUM DE APA DIN CAZAN [L] 368
VOLUM BUNCAR PELETI [L] 450
VOLUM CAMERA DE ARDERE [L] 226.76
RACORD TUR [TOLI] 1 1/4
RACORD RETUR [TOLI] 1 1/4
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
RACORD GAZE ARSE [MM] 200
RACORD SERPENTINA DE RACIRE [TOLI] N/A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA [W] -
COMBUSTIBIL 1 PELETI
COMBUSTIBIL 2 N/A
CONSUM COMBUSTIBIL [KGH] 18.64
MATERIAL OTEL
INALTIME [MM] 1435 MM
LATIME [MM] 750 MM
ADANCIME [MM] 1200 MM
MASA [KG] 920
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review