CAZAN PE PELETI PT INCALZIRE, DIN OTEL, TKAN, 100 kW

Adauga un review

 • -6 %

43,900.00 LEI (Reducere 6.15%)

41,200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cazanul functioneaza automat numai cu peleti, iar manual, poate functiona cu lemne in regim de cazan atmosferic, adaugand accesorii pentru protectie arzatorului de peleti ( se achizitioneaza separat), cu mentiunea ca este dotat cu un ventilator care ajuta procesul de ardere
(semigazeificare), iar functionarea cu lemne sa nu fie in cantitati mari si sa nu fie mai mare de doua saptamani.
Cazanul este dotat cu un schimbator de caldura din cupru, zona din interiorul cazanului pe unde circula agentul termic este
realizata din tevi de otel fara sudura. Camera de combustie este realizata din fonta si materiale izolante de calitate ridicata.
Cazanul are in dotare si un element rotativ, acesta avand rol de a proteja cazanul in zona sneck-ului de alimentare cu peleti,
sa nu se autoaprinda.
Cazanul poate fi accesorizat cu un sistem de curatare automat care va fi achizitionat separat.
Aprinderea se realizeaza cu ajutorul a doua aprinzatoare electrice puternice.
Pachetul include: cazanul, arzatorul, 2 sneck-uri, buncar de peleti.

CAZAN DIN OTEL INCALZIRE CU PELETI MULTICOMBUSTIBIL

Cazanele Tkan se comercializeaza in varianta de echipare completa : cazan+arzator+2sneck-uri+rezervor de peleti de 240L

Aceste cazane functioneaza automat cu peleti, talas, samburi de : masline, cirese, piersici sau prune, iar manual pot functiona cu lemne sau carbuni, in regim de cazan atmosferic, cu mentiunea ca este dotat cu un ventilator care ajuta procesul de ardere(semigazeificare).

 

CAZAN DIN OTEL INCALZIRE CU PELETI 100kw

Randamentul cazanului cand functioneaza pe peleti este de peste 90%, temperatura gazelor la evacuare este in jur de 120º C, si este afisata pe display-ul automatizarii, toate cazanele sunt dotate cu schimbator de caldura din cupru, zona din interiorul cazanului pe unde circula agentul termic este realizata din tevi de otel fara sudura, calitate - St 35.4, iar grosimea cazanului la interior este 5 mm si 4 mm la exterior. Camera de combustie este realizata din fonta si materiale izolantede calitate ridicata. De mentionat ca aceste cazane au in dotare un element de siguranta rotativ, acest element protejeaza cazanul in zona sneckului de alimentare cu peleti, sa nu se autoaprinda.

 

Mentenanta cazanului: curatarea zilnica in zona focarului din fonta, prin eliminarea cenusei se imbunatateste aprinderea si circulatia aerului, odata la 3-7 zile in functie de utilizarea cazanului, este necesara curatarea zonei dintre tevile prin care circula agentul termic, unde ramane stocat combustibil solid, la fel si peretii focarului care sunt incarcati de depuneri si micsoreaza transferul termic, iar o data pe luna este necesara deschiderea zonei de sus a cazanului pentru a avea acces la turbuatori si pe rand acestia sunt scosi afara si astfel se elimina gudronul si funinginea din intreg corpul cazanului.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE MULTICOMBUSTIBIL
MODEL TKAN
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 1 [KW] 100
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 2 [KW] N/A
RANDAMENT COMBUSTIBIL 1 [%] 90
RANDAMENT COMBUSTIBIL 2 [%] N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 1 N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 2 N/A
TEMP. DE LUCRU [ºC] 90
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 3 BAR
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 4.5
VOLUM DE APA DIN CAZAN [L] 460
VOLUM BUNCAR PELETI [L] 500
VOLUM CAMERA DE ARDERE [L] 265.14
RACORD TUR [TOLI] 2
RACORD RETUR [TOLI] 2
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
RACORD GAZE ARSE [MM] 200
RACORD SERPENTINA DE RACIRE [TOLI] N/A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 3X380/50
PUTERE ELECTRICA [W] -
COMBUSTIBIL 1 PELETI
COMBUSTIBIL 2 N/A
CONSUM COMBUSTIBIL [KGH] 23.30
MATERIAL OTEL
INALTIME [MM] 1525 MM
LATIME [MM] 750 MM
ADANCIME [MM] 1275 MM
MASA [KG] 1045
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri