CAZAN PE PELETI CU INCALZIRE CENTRALIZATA, DIN OTEL, COMMO COMPACT, 23 kW

(7) Adauga un review

 • Cod produs: 32AP0001
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: ALFA-PLAM A.D

9,300.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 50.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cazan tip Compact, din otel, cu incalzire centralizata, cu functionare pe biocombustibil (peleti).Soba contine urmatoarele:-
ventilul de siguranta cu racordul R - pompa electrinica de circulatie Wilo tip RS 25/6 3, pe conducta de retur R 1, consum
electric 93 W- ventil de aerisire automat- vas de expansiune cu capacitatea de 10 litri- robinet pentru umplere si golire a
instalatiei. - aprinzator electric- ventilator pentru evacuarea fumului- alarma- intrerupator principal- panou de comanda si
control- 2 termostate de siguranta- sistem de curatare manual.Panoul de comanda este compus din:- display LCD - tasta pentru
pornire ON/OFF, iesire din program- tasta pentru modificarea programului SET- patru taste ale MENU-ului pentru cresterea
temperaturii si functiile de program pentru modificarea zilei, timpului, reducerea temperaturii, reducerea intensitatii
incalzirii, cresterea intensitatii incalzirii.- afisaj pentru: ceas, temperatura din camera, temperatura apei, informatii privind
functionarea sobei.Cantitatea de apa din cazan: 35.5 litri. Consumul de combustibil maxim pe ora: 5.5 kg/h.

Cazanul COMMO COMPACT pentru încălzire centralizată cu funcționare pe combustibil tip peleți reprezintă o soluție perfectă pentru locuințele care nu sunt racordate la un sistem de furnizare a gazelor. Peleții reprezintă o variantă mult mai ecologică pentru obținerea căldurii în comparație cu gazul sau alt tip de combustibil solid.

Peleții produc o cantitate mare de căldură, dintr-o cantitate redusă de combustibil. Cazanul presupune costuri mai reduse în privința exploatării, fiind dotat și cu sistem de control al cantităților pentru un confort total. Panoul de comandă permite vizualizarea parametrilor de funcționare ai sistemului termic și reglarea acestora în funcție de preferințe. Astfel putem decide cu ușurință ce putere termică este mai convenabilă, iar cazanul va opera automat, ajustând timpul de ardere și cantitatea de peleți utilizată.

Avantajele cazanului COMMO COMPACT sunt:

 • costuri mici de exploatare. Peleții sunt un material cu o putere calorică foarte mare și se găsesc la un preț mult mai scăzut decât alte tipuri de combustibil. Din acest motiv utilizarea unui cazan pentru încălzire pe peleți este cea mai bună alternativă pentru un confort termic excelent.
 • eficiență energetică și control asupra temperaturii ambientale. Panoul de control din dotarea cazanului asigură funcționarea sistemului termic la parametrii doriți, ceea ce înseamnă că putem controla nivelul termic prin ajustarea cantității de combustibil utilizată, ceea ce duce la un randament ridicat.
 • cazanul reprezintă o soluție fiabilă și lipsită de riscul pe care o centrală pe gaze îl presupune. Pentru funcționarea cazanului nu este necesar să fie efectuate controale și verificări regulate, precum nu avem nevoie nici de autorizare profesionistă.
Mai multe

Specificatii tehnice

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE PELETI
MODEL COMMO COMPACT-RED
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 1 [KW] 22.57
RANDAMENT COMBUSTIBIL 1 [%] 90.15
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 1 N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 2 N/A
TEMP. DE LUCRU [ºC] 85
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 1.9
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 3.7
VOLUM DE APA DIN CAZAN [L] 32
VOLUM BUNCAR PELETI [L] 45
VOLUM CAMERA DE ARDERE [L] N/A
RACORD TUR [TOLI] 1
RACORD RETUR [TOLI] 1
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
RACORD GAZE ARSE [MM] 80
RACORD SERPENTINA DE RACIRE [TOLI] N/A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA [W] 450
COMBUSTIBIL 1 PELETI
CONSUM COMBUSTIBIL [KGH] 5.26
MATERIAL OTEL
INALTIME [MM] 1225
LATIME [MM] 574
ADANCIME [MM] 620
MASA [KG] 196
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (7 review-uri)

Adaugă un review