CAZAN PE PELETI/LEMN PT INCALZIRE, DIN OTEL, TKAN2, 50 kW

Adauga un review

21,600.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 455.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cazan de apa calda, din otel, functionare pe peleti.
Cazanul functioneaza automat, prin intermediul sneck-ului de alimentare, cu peleti, iar manual cu lemne sau carbuni. Este dotat cu un ventilator care ajuta procesul de ardere (semigazeificare).
Cazanul este prevazut cu o serpentina de racire din cupru, zona din interiorul cazanului pe unde circula agentul termic este realizata din tevi de otel fara sudura, iar peretii laterali din tabla de otel de 4 mm sau mai mare in functie de puterea cazanului. Camera de combustie este realizata din fonta si materiale izolante de calitate ridicata. Un element (dozator) rotativ are rolul de a alimenta camera de ardere.
Automatizarea este realizata de doua termostate , unul de lucru care are rolul de a limita temperatura agentului termic in functie de cerintele utilizatorului, iar al doilea, de siguranta care are rolul de a opri ventilatorul si de a mentine pompa de circulatie pornita (temperatura de siguranta este limitata la 95grd C).
Avantaje:
- se poate utiliza acelasi cazan cu functionare automata pe peleti si cu alimentare manuala pe orice combustibil solid.
- functionare ecologica si economica
- autonomie mare in functionare pe peleti
- functionare sigura si confort
- elementele de automatizare cuprinse de panoul de comanda al cazanului si al arzatorului pe peleti permit functionarea automata
- sistem de protectie la supraincalzire (serpentina de racire din cupru).
Ansamblul este format din : cazan, 2 sneck-uri si buncar

CAZAN DIN OTEL INCALZIRE CU PELETI MULTICOMBUSTIBIL

Cazanele Tkan 2 se comercializeaza in varianta de echipare completa : cazan+arzator+2sneck-uri+rezervor de peleti de 240L

Aceste cazane functioneaza automat cu peleti, iar manual pot functiona cu lemne, in regim de cazan atmosferic, cu mentiunea ca este dotat cu un ventilator care ajuta procesul de ardere(semigazeificare).

 

CAZAN CU PELETI DIN OTEL PENTRU INCALZIRE

Randamentul cazanului cand functioneaza pe peleti este de peste 90%, temperatura gazelor la evacuare este in jur de 120º C, si este afisata pe display-ul automatizarii, toate cazanele sunt dotate cu schimbator de caldura din cupru, zona din interiorul cazanului pe unde circula agentul termic este realizata din tevi de otel fara sudura, calitate - St 35.4, iar grosimea cazanului la interior este 5 mm si 4 mm la exterior. Camera de combustie este realizata din fonta si materiale izolantede calitate ridicata. De mentionat ca aceste cazane au in dotare un element de siguranta rotativ, acest element protejeaza cazanul in zona sneckului de alimentare cu peleti, sa nu se autoaprinda.

 

Mentenanta cazanului: curatarea zilnica in zona focarului din fonta, prin eliminarea cenusei se imbunatateste aprinderea si circulatia aerului, odata la 3-7 zile in functie de utilizarea cazanului, este necesara curatarea zonei dintre tevile prin care circula agentul termic, unde ramane stocat combustibil solid, la fel si peretii focarului care sunt incarcati de depuneri si micsoreaza transferul termic, iar o data pe luna este necesara deschiderea zonei de sus a cazanului pentru a avea acces la turbuatori si pe rand acestia sunt scosi afara si astfel se elimina gudronul si funinginea din intreg corpul cazanului.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE MULTICOMBUSTIBIL
MODEL TKAN
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 1 [KW] 49.5
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 2 [KW] N/A
RANDAMENT COMBUSTIBIL 1 [%] 90 %
RANDAMENT COMBUSTIBIL 2 [%] N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 1 N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 2 N/A
TEMP. DE LUCRU [ºC] 90
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 3
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 4.5
VOLUM DE APA DIN CAZAN [L] 125
VOLUM BUNCAR PELETI [L] 240
VOLUM CAMERA DE ARDERE [L] 206
RACORD TUR [TOLI] 1 1/4
RACORD RETUR [TOLI] 1 1/4
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
RACORD GAZE ARSE [MM] 200
RACORD SERPENTINA DE RACIRE [TOLI] N/A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA [W] -
COMBUSTIBIL 1 PELETI
COMBUSTIBIL 2 N/A
CONSUM COMBUSTIBIL [KGH] 11.65
MATERIAL OTEL
INALTIME [MM] 1700 MM
LATIME [MM] 670 MM
ADANCIME [MM] 960 MM
MASA [KG] 650
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri