CAZAN PE PELETI/LEMNE PT INCALZIRE, DIN OTEL, COMBO, 25 kW

(5) Adauga un review

  • -5 %

12,200.00 LEI (Reducere 5.74%)

11,500.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cazan din otel pentru incalzire cu functionare cu combustibil solid (peleti si lemn).
Componente:
- panou de comanda
- termostat de siguranta
Panoul de comanda si control contine:
- buton pornit/oprit
- buton iesire
- buton setari
- buton vizualizare sus/jos
- buton blocare tastatura
Afisaj pentru:
- temperatura ambientala
- data si ora
Dimensiunea optima pentru combustibilul solid:
- pelet 30x6 mm
- lemn 100x100x350 mm
- capacitate stocare peleti : 170 L

În situațiile când nu aveți posibilitatea de a vă racorda la conducta de gaze, aveți la dispoziție și varianta de a utiliza un sistem de încălzire pe bază de combustibil solid cum ar fi peleții sau lemnele. ABC PROIZVOD vă oferă un produs din gama COMBO ce poate furniza o cantitate ridicată de căldură, ajungând până la 25 KW, suficientă pentru încălzirea unei locuințe întregi.

Cazanul este prevăzut cu afișaj ce indică temperaturile și orele de funcționare, pentru a ști exact dacă acesta funcționează corect, conform setărilor pe care le doriți. Capacitatea de stocare a cazanului este una foarte mare, astfel încât dvs nu va trebui să vă preocupați cu alimentarea lui de fiecare dată.

Pentru a funcționa, sistemul de încălzire trebuie conectat la curent electric. Odată pus în funcțiune, dvs trebuie să faceți este să stabiliți parametrii doriți de la panoul de comandă. Cazanul va funcționa singur, conform instrucțiunilor pe care le-ați dat. În acest fel beneficiați de mai mult confort și de mai multă siguranță.

Utilizarea cazanului din oțel COMBO cu putere termică de 25 KW reprezintă o variantă de încălzire pentru locuințele neracordate la gaze. Nu toate zonele și regiunile, în special cele din mediul rural, au posibilitatea de a a beneficia de furnizare de gaze.

În astfel de situații este indicat să aveți parte de alternative viabile pentru asigurarea confortului termic de care aveți nevoie. Cu ajutorul cazanului din oțel puteți asigura căldura necesară pentru locuința dvs foarte simplu și mult mai ușor spre deosebire de sobele de teracotă tradiționale.

Deoarece funcționează pe bază de peleți, având abilitatea de a se alimenta singur pentru întreținerea focului întocmai precum considerați că este nevoie pentru un confort termic suficient, munca dvs va fi mult ușurată. Nu va trebui să îndurați frigul de afară, pericolul accidentelor sau efortul considerabil, totul desfășurându-se lejer și comod.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE MULTICOMBUSTIBIL
MODEL COMBO
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 1 [KW] 25
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 2 [KW] N/A
RANDAMENT COMBUSTIBIL 1 [%] 90,4
RANDAMENT COMBUSTIBIL 2 [%] N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 1 N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 2 N/A
TEMP. DE LUCRU [ºC] 85
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 2.5
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 4
VOLUM DE APA DIN CAZAN [L] 80
VOLUM BUNCAR PELETI [L] 170
VOLUM CAMERA DE ARDERE [L] N/A
RACORD TUR [TOLI] 1
RACORD RETUR [TOLI] 1
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
RACORD GAZE ARSE [MM] 100
RACORD SERPENTINA DE RACIRE [TOLI] N/A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA [W] 70
COMBUSTIBIL 1 PELETI
COMBUSTIBIL 2 LEMN
CONSUM COMBUSTIBIL [KGH] 5.82
MATERIAL OTEL
INALTIME [MM] 1371
LATIME [MM] 827
ADANCIME [MM] 988
MASA [KG] 280
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (5 review-uri)

Adaugă un review