CAZAN PE LEMNE CU GAZEIFICARE PT INCALZIRE, DIN OTEL, VIESSMANN VITOLIGNO 100-S NOU, 23 kW

(1) Adauga un review

 • Cod produs: 35W 0593
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: VIESSMANN

9,900.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cazan pe combustibil solid cu functionare pe principiul gazeificarii lemnului. Camera de incarcare foarte voluminoasa asigura
intervale lungi intre alimentari si o autonomie de functionare foarte mare. Usa mare de acces, permite incarcarea cu usurinta a
cazanului cu masa lemnoasa, chiar prin partea frontala. Prin absorbtia oxigenului din camera de incarcare se obtine o combustie
avansata a bucatilor de lemn. Gazele de lemn astfel obtinute sunt absorbite de catre ventilatorul de absorbtie in camera de
ardere. Avantaje:- Randament ridicat si temperatura scazuta a gazelor evacuate;- Ventilator de absorbtie performant;- Camera de
ardere cu captuseala din siliciu-carbid;- Realizeaza independenta de gaz si combustibilii lichizi;- Camera de incarcare mare
pentru lemne de foc cu o lungime de pana la 50 [cm];- Intervale de realimentare lungi;- Operare bivalenta pentru prepararea apei
calde;- Cazan cu pereti de 8 [mm] grosime;- Montare rapida.NOTA:In pretul cazunului nu sunt incluse sistemul de curatare si
virbulatorii.

Vitoligno 100–S – cazanul pe lemn la îndemâna oricui


Profitati de aceste avantaje

 • Centrală termică pe lemn la un preţ atractiv
 • Realizează independenţa de gaz şi combustibilii lichizi
 • Cameră de incărcare mare pentru lemne de foc cu o lungime de până la 50 cm
 • Intervale de realimentare lungi
 • Operare bivalentă pentru prepararea apei calde

 

Vitoligno 100–S are o camera de íncarcare mare, putând fi alimentat cu bucăţi de lemn cu o lungime de până la 50 centimetri. Cu un volum de umplere de până la 353 litri, timpii de aşteptare până la realimentare se pot întinde la peste 8 ore.

Este în aceeaşi măsură adecvat pentru construcţii noi şi modernizări, cât şi pentru case unifamiliale. În tandem cu un cazan pe gaz sau combustibil lichid, Vitoligno 100–S preia alimentarea de bază cu agent termic şi apă caldă. De abia la temperaturi extrem de scăzute se vor cupla şi cazanele convenţionale.

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filozofii, Viessmann nu oferă doar componente pentru echipamente de incalzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte a unui concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.Tehnica de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică.

Vitoligno 100-S este un cazan pe combustibil solid cu funcţionare pe principiul gazeificării lemnului. Camera de încărcare foarte voluminoasă asigură intervale lungi între alimentări şi o autonomie de funcţionare foarte mare. Uşa mare de acces permite încărcarea cu uşurinţă a cazanului cu masa lemnoasă, chiar prin partea frontală. Prin absorbţia oxigenului din camera de încărcare se obţine o combustie avansată a bucătilor de lemn. Gazele de lemn astfel obţinute sunt absorbite de către ventilatorul de absorbţie în camera de ardere căptuşită cu zidărie din siliciu-carbid. Aici, aportul de aer secundar, la temperaturi înalte, contribuie la arderea săracă în emisii de substanţe poluante.

O bună exploatare a combustibililor

Tehnica funcţionării pe principiul gazeificării lemnului permite obţinerea unui grad înalt de eficienţă şi o ardere săracă în emisii poluante. Suprafeţele de transfer termic mari, în combinaţie cu ventilatorul de absorbţie menţin o temperatură foarte scăzută a gazelor evacuate şi contribuie la o bună exploatare a combustibililor.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE GAZEIFICARE
MODEL VITOLIGNO 100-S
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 1 [KW] 23
RANDAMENT COMBUSTIBIL 1 [%] 91.5
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 1 A+
TEMP. DE LUCRU [ºC] 95
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 3
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 4.5
VOLUM DE APA DIN CAZAN [L] 93
VOLUM CAMERA DE ARDERE [L] 79
RACORD TUR [TOLI] 1 1/2
RACORD RETUR [TOLI] 1 1/2
RACORD GOLIRE [TOLI] 3/4
RACORD GAZE ARSE [MM] 130
RACORD SERPENTINA DE RACIRE [TOLI] 1/2
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA [W] 22
COMBUSTIBIL 1 LEMN
CONSUM COMBUSTIBIL [KGH] N/A
MATERIAL OTEL
INALTIME [MM] 1230
LATIME [MM] 700
ADANCIME [MM] 1373
MASA [KG] 502
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review