CAZAN PE LEMNE CU GAZEIFICARE PT INCALZIRE, DIN OTEL, ASPIROTRONIC LE 35, 30 kW

Adauga un review

12,600.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 350.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cazan de apa calda, din otel pe combustibil solid, pe principiul gazeificarii. Aerul de ardere este asigurat de un ventilator controlat de un microcip, pentru verificarea corecta a procesului de ardere. Cazanul este echipat cu un tablou de comanda si control, arzator. Camera de ardere este situata la partea inferioara a cazanului. Accesorii obligatorii: vana descarcare termica, supapa de siguranta si alte echipamente si materiale in functie de schema folosita

Stabilită într-o provincie renumită (Vinceza-Veneto) pentru tradiția sa de prelucrare a metalelor, și deschisă la tehnologia modernă, Thermorossi este o companie de succes în sectorul de încălzire de mai bine de  40 de ani, iar acum este unul dintre cei mai importanți și avansați producători europeni de echipamente care folosesc combustibil solid (lemn, peleți) și instalații solare.

Produsele sunt în mod constant testate strict de instituții acreditate, în scopul de a evalua caracteristicile de funcționare, eficiența acestora, emisiile de CO2, precum și calitatea procesului de fabricație în sine. Fiecare fază a producției, de la tăierea cu laser, la îndoire, sudură și asamblare, totul face parte integrantă din procesele interne ale companiei, produs complet în Italia.

Thermorossi produce în conformitate cu tehnologiile cele mai moderne și fiecare produs este în conformitate cu cele mai stricte standarde europene. Romstal importă de la Thermorossi cazanele ASPIROTRONIC LE 24 de 20Kw si LE 35 de 30Kw. Ambele sunt cazane de apă caldă din oțel, pe combustibil solid și funcționează pe principiul gazeificării. Aerul de ardere este asigurat de un ventilator controlat de un microcip pentru verificarea corectă a procesului de ardere. Cazanul este echipat cu un tablou de comandă și control iar camera de ardere este situată la partea inferioară a cazanului.

Elementele interne care la restul cazanelor cu gazeificare sunt din ceramică și cedează rapid, la cazanele ASPIROTRONIC LE de la Thermorossi sunt din fontă de calitate superioară rezistentă la temperaturi înalte.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE GAZEIFICARE
MODEL ASPIROTRONIC 35
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 1 [KW] 30 KW
RANDAMENT COMBUSTIBIL 1 [%] 69
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 1 A+
TEMP. DE LUCRU [ºC] N/A
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 3
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 4.5
VOLUM DE APA DIN CAZAN [L] 105
VOLUM CAMERA DE ARDERE [L] 113
RACORD TUR [TOLI] 1 1/2
RACORD RETUR [TOLI] 1 1/2
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
RACORD GAZE ARSE [MM] 200
RACORD SERPENTINA DE RACIRE [TOLI] -
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA [W] -
COMBUSTIBIL 1 LEMN
CONSUM COMBUSTIBIL [KGH] N/A
MATERIAL OTEL
INALTIME [MM] 1303
LATIME [MM] 775
ADANCIME [MM] 1227
MASA [KG] 500
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri