0372 123 101
CAZAN PE COMBUSTIBIL SOLID PT INCALZIRE, DIN OTEL, VISION, 21 kW
1.900,00 LEI   Stoc momentan epuizat
!

CAZAN PE COMBUSTIBIL SOLID PT INCALZIRE, DIN OTEL, VISION, 21 kW


CAZAN PE COMBUSTIBIL SOLID PT INCALZIRE, DIN OTEL, VISION, 21 kW

Cod produs: 32ST0025
Producator: ROMSTAL PRIVATE LABEL
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

1.900,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc momentan epuizat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante

Descriere

Cazan din otel, pentru sistemele de incalzire cu functionare pe combustibil solid (lemn, carbune, brichete, biomasa).
Bustenii de ardere trebuie sa aiba lungime cuprinsa intre 350 si 550 mm si continut de umiditate mai mic de 25%.
Are in componenta:
- camera de ardere; peretii camerei au grosimea de 4 mm
- cenusar
- usa superioara pentru incarcare combustibil
- usa inferioara pentru curatare
- supapa de siguranta la 3 bar
- supapa de reglare aer secundar, amplasata pe usa superioara
- serpentina de racire
- senzor de temperatura circuit incalzire
Cazanul este livrat cu perie de sarma pentru curatare manuala

Vision este un cazan cu camera de apa, format din: focar, cenusar si schimbator de caldura cu 3 drumuri de fum. Cazanul are 3 usi, cea superioara pt. curatare schimbator de caldura, cea din mijloc pentru alimentare si cea de jos pentru eliminare cenusa.
Cazanele sunt destinate pentru încalzirea cladirilor si producerea apei calde utilizând în procesul de ardere combustibil solid (lemne, deseuri de lemn, carbune, cocs, brichete rumegus). Cazanul este echipat cu serpentina de racire pt. protectie la supraîncalzire a acestuia. 
Cazanele sunt o constructie sudata din tabla de otel de calitate superioara (otel tratat care rezista la supratemperatura) de grosime 4 mm pe toata suprafata cazanului. Este izolat cu vata minerala si la exterior manta din tabla vopsita. Echipamentul este certificat dupa standardul SR-EN 303-5 marcat cu eticheta CE;
Reglarea admisie de aer pentru ardere se face automat cu regulator termostatic de tiraj, aflat in dotarea standard.
In cazul existentei unei surse permanente de apa, se poate instala in varianta de montaj cu vas de expansiune cu membrana, serpentina de racire, supapa termica si supapa
de siguranta. In cazul utilizarea unor echipamente de tip hidrofor, este obligatorie montarea unui vas de expansiune deschis si supapa de siguranta;
Pentru prelungirea duratei de viata a cazanului prin evitarea condensarii si pentru o functionare mai eficienta a acestuia, se recomanda: montarea între tur si retur a unei pompe de recirculare comandata de un termostat sau montarea unei vane anticondens.

Încălzirea bazată pe combustibil solid reprezintă încă o soluție viabilă pentru a dispune de căldura necesară pentru casa dvs. Puteți întrebuința cu toată încrederea cazanul de oțel, fiind un produs robust și rezistent, foarte potrivit pentru a asigura necesarul termic pentru casa dvs. Acesta funcționează cu materiale solide de combustie, precum lemnul sau cărbunele.

Cazanul pe combustibil solid este ideal pentru a fi folosit pentru cei ce se află în zone unde nu există racordare la gaze. Acesta este o investiție mai rentabilă decât sobele tradiționale, fiind și mai simplu de instalat și de pus în funcțiune. Este mai puțin costisitoare utilizarea acestuia, căci cu ajutorul lui puteți încălzi mai multe camere cu mai puțin combustibil. De asemenea, veți face un singur foc, ceea ce înseamnă mai puțină mizerie, mai puțin deranj și efort mai mic. Încălzirea tradițională, în special în zonele rurale, prezintă multe riscuri. Iarna, din cauza zăpezii, frigului și ghețușului, pot surveni multe accidente. Este și foarte inconfortabil și deranjant să trebuiască să faceți proviziile de lemne și cărbune în astfel de condiții. Cu ajutorul cazanului, puteți beneficia de reducerea consistentă a efortului pe care l-ați fi făcut altminteri. Cazanul poate fi instalat într-o încăpere separată, sau într-o pivniță. Acolo puteți avea la dispoziție tot ce este nevoie pentru aprinderea și întreținerea focului. Căldura va fi distribuită prin sistemul special către calorifere, asigurând astfel un nivel de confort termic necesar.

Specificatii tehnice

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE ATMOSFERIC
MODEL BW-L
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 1 [KW] 21 KW
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 2 [KW] N/A
RANDAMENT COMBUSTIBIL 1 [%] 71 %
RANDAMENT COMBUSTIBIL 2 [%] N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 1 A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 2 N/A
TEMP. DE LUCRU [ºC] 85 °C
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 2,5 BAR
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 4
VOLUM DE APA DIN CAZAN [L] 47 L
VOLUM CAMERA DE ARDERE [L] 40
RACORD TUR [TOLI] 1 TOLI
RACORD RETUR [TOLI] 1 TOLI
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2 TOLI
RACORD GAZE ARSE [MM] 145 MM
RACORD SERPENTINA DE RACIRE [TOLI] 1/2 TOLI
COMBUSTIBIL 1 LEMN
COMBUSTIBIL 2 CARBUNE
CONSUM COMBUSTIBIL [KGH] N/A
MATERIAL OTEL
INALTIME [MM] 1120 MM
LATIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 470 MM
MASA [KG] 190

Schiță

Review-uri

1 5


Romstal - 23-08-2016 15:41
Buna ziua,
Pentru comenzi peste 1000 de lei transportul este gratuit.
Comanda va ajunge in aproximativ 3 zile lucratoare pentru provincie si 2 zile pentru Bucuresti.
Multumim.

Ursache - 22-08-2016 10:59
Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca fac comanda pentru un cazan <DIN OTEL PT INCALZIRE CU COMBUSTIBIL SOLID, STR, 22KW> in cat timp va ajunge si daca transportul este gratuit. Va multumesc !

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse