CAZAN ATMOSFERIC PE COMBUSTIBIL SOLID PT INCALZIRE, DIN OTEL, DOMINANT EXTRA, 130 kW

Adauga un review

15,899.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cazan din otel ce functioneaza pe combustibil solid: lemn, carbune. Este folosit in instalatia de incalzire in sistem inchis, cu vas de expansiune inchis si supapa de siguranta sau in sistem deschis cu vas de expansiune deschis.
Caracteristici:
- usa alimentare superioara
- usa alimentare inferioara care include: soclu pentru montaj arzator si clapeta admisie aer
- gura inspectie si curatare in partea posterioara
- racord pentru regulator de tiraj de 3/4 toli
- robinet de umplere si golire de 1/2 toli
- racord tur si retur
- cenusar mobil pentru indepartarea cenusii
- capac montare arzator lateral
Pachetul nu include regulator de temperatura

Cazanul DOMINANT EXTRA cu arzător atmosferic încorporat are avantajul că poate funcționa atât cu combustibil solid, de tip lemn sau cărbune. Cazanul oferă un randament termic foarte ridicat, asigurând un confort termic sporit.

Arzătorul atmosferic reprezintă o îmbunătățire față de vechile cazane, asigurând reducerea cantității de noze și o exploatare mult mai eficientă a căldurii. În acest fel vom beneficia de costuri mai reduse pentru energie și de mai puține emisii poluante. Cazanul oferă siguranță maximă în exploatare, iar pentru mai mult control putem instala un sistem de automatizare prin care să obținem o eficiență mult mai ridicată.

Cazanul DOMINANT EXTRA este o soluție multifuncțională pentru încălzirea locuinței.

Întreținerea și curățarea cazanului este simplu e efectuat, fiind prevăzut cu cenușar mobil pentru scoaterea cenuții și gură de inspecție în partea din spate. Montarea acestuia se face într-o cameră spațioasă, separată de restul locuinței, unde să avem posibilitatea depunerii lemnelor sau a cărbunilor.

Cazanul oferă o mare siguranță în exploatare și este foarte rezistent în timp. Este o soluție perfectă dacă locuim la casă, căci are durată mare de viață. Utilizat conform normelor de siguranță, cazanul funcționează cu randament ridicat. Îl putem utiliza și pentru producerea apei calde menajere prin montarea unui boiler termoelectric.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE ATMOSFERIC
MODEL DOMINANT EXTRA
PUTERE TERMICA COMBUSTIBIL 1 [KW] 130
RANDAMENT COMBUSTIBIL 1 [%] N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 1 N/A
CLS. EFIC. ENERG. COMBUST. 2 N/A
TEMP. DE LUCRU [ºC] 90
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 2,5
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 4
VOLUM DE APA DIN CAZAN [L] 188
VOLUM CAMERA DE ARDERE [L] N/A
RACORD TUR [TOLI] 2
RACORD RETUR [TOLI] 2
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
RACORD GAZE ARSE [MM] 200
RACORD SERPENTINA DE RACIRE [TOLI] N/A
COMBUSTIBIL 1 CARBUNE
COMBUSTIBIL 2 LEMN
CONSUM COMBUSTIBIL [KGH] N/A
MATERIAL OTEL
INALTIME [MM] 1445
LATIME [MM] 820
ADANCIME [MM] 985
MASA [KG] 520
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri